Τσικίνιο σε άπταιστα ελληνικά: «Ευλογημένος και ευγνώμων» (pics)
Ο Τσικίνιο έκανε ένα ποστ στα social media, με διάφορες φωτογραφίες δείχνοντας την αγάπη του για τη χώρα μας αλλά και τον Ολυμπιακό.
Ο Τσικίνιο έγινε κάτοικος Πειραιά τον περασμένο Ιανουάριο και έγινε αμέσως αναπόσπαστο κομμάτι του αγωνιστικού πλάνου του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος μέσος, κατέκτησε με τους «ερυθρόλευκους» το Conference League την περασμένη ιστορική σεζόν και όπως φαίνεται ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής του.
Έτσι δείχνει και το πρόσφατο ποστάρισμα του, στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, με μια σειρά από φωτογραφίες, αγωνιστικές και μη, στις οποίες αποθανατίζει διάφορες στιγμές του, τις οποίες μάλιστα συνόδευε λεζάντα στα ελληνικά. «Ευλογημένος και ευγνώμων», έγραψε ο Τσικίνιο.
Σε αυτές τον βλέπουμε να απολαμβάνει τον ήλιο της χώρας μας και στιγμές με την οικογένειά του με διάφορα παιχνίδια. Ωστόσο υπάρχει και εικόνα από την παρουσία του στον αγώνα με τον ΟΦΗ, όταν και φόρεσε την συλλεκτική φανέλα για τα 100 χρόνια του συλλόγου.
Δείτε το ποστάρισμα του Τσικίνιο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHIQUINHO (@chiquinho22_)
- Μυτιλήνη: Κινητοποιήσεις κτηνοτρόφων και αγροτών για τα κρούσματα αφθώδους πυρετού
- LIVE: Μπολόνια – Λάτσιο
- «Greek Diners» – Ιστορίες, προσδοκίες και σκληρή δουλειά πίσω από τα ελληνικά εστιατόρια της ΝΥ στα 70s
- ΚΚΕ: Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται προκλητικά ως «παρατηρητής» του πολέμου
- 25η Μαρτίου: Γαλανόλευκη – γίγας 180 τ.μ. στην Πειραϊκή για την εθνική επέτειο – Η πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά
- Αντώνης Ψαρόπουλος για Τέμπη: Τη Δευτέρα περιμένω από τη Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων


