Άνοιξε το σκορ η Μπάγερν με τον Κέιν (vid)
Ο Χάρι Κέιν δίνει από νωρίς προβάδισμα στη Μπάγερν Μονάχου, κόντρα στη Λεβερκούζεν, στην πρώτη μεταξύ τους μάχη στους «16» του Champions League.
Μπάγερν Μονάχου και Λεβερκούζεν, κοντράρονται απόψε στην Αλιάντζ Αρένα (5/3, 22:00), για τη πρώτη μεταξύ τους «μάχη» στον γερμανικό «εμφύλιο» των 16 του Champions League, με την ομάδα του Βινσέντ Κομπανί να ανοίγει το σκορ με τον Χάρι Κέιν, στο 9′.
Ο Ολίσε έκανε υπέροχη σέντρα για το κεφάλι του Κέιν, με τον Άγγλο στράικερ να νικά τον Κοβάρ για το 1-0, με πολύ δυνατή κεφαλιά.
Δείτε το 1-0 από τον Χάρι Κέιν:
- Ασύλληπτα χρήματα: Πόσα πήραν οι Μέσι, Ρονάλντο, Εμπαπέ και Βινίσιους για τη διαφήμιση της Lego (pic)
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Γιάγκουσιτς στον παραγκωνισμό του
- Ίνιγκο Πέρεθ: «Ιστορικό το ματς κόντρα στην ΑΕΚ»
- Σοκ στους Λέικερς με Ντόντσιτς: Νοκ-άουτ από το υπόλοιπο της regular season, αγωνία για τα playoffs
- Συγκινητικό: Tο τελευταίο μήνυμα στον Ντιόγκο Ζότα από τη σύζυγό του (pic)
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Καϊρου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442