
Σέιμπεν Λι: «Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής»
Ο Σέιμπεν Λι βρίσκεται στο Περιστέρι, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πότε θα κάνει το ντεμπούτο του.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Περιστέρι (2/3, 17:15), με τον Σέιμπεν Λι να έχει ακολουθήσει την αποστολή των Πειραιωτών, για την αναμέτρηση. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα».
«Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής. Θα παίξω άμυνα, θα προσπαθήσω να βρω τους συμπαίκτες μου, να κάνω πάσες και να σκοράρω. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να νικήσουμε παιχνίδια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός, που αποκτήθηκε πρόσφατα από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού και μετράει αντίστροφα για την πρώτη του συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Σέιμπεν Λι
«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Μου αρέσει πολύ η ομάδα και η πόλη. Είδα και πολλούς οπαδούς, η στήριξή τους ήταν απίστευτη. Η ομάδα έχει σπουδαίους παίκτες. Το απολαμβάνω, έχουμε πλούσιο ρόστερ και κάθε μέρα είναι πολύ ιδιαίτερη για μένα.
Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής. Θα παίξω άμυνα, θα προσπαθήσω να βρω τους συμπαίκτες μου, να κάνω πάσες και να σκοράρω. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να νικήσουμε παιχνίδια. Μπορώ να σκοράρω. Βέβαια προέχει να κάνω αυτό που θα μου ζητήσει η ομάδα και όχι αυτό που θέλω εγώ»
Για το αν θα παίξει με την Παρτίζαν: «Δεν είμαι σίγουρος για το πότε θα κάνω το ντεμπούτο μου».
- Κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι από ΗΠΑ και Κούβα συναντήθηκαν στο Γκουαντανάμο
- Επίθεση ουκρανικού drone στo περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας με δύο νεκρούς
- Η Χεζμπολάχ έχει βάλει στο στόχαστρο Ισραηλινούς αξιωματικούς με χρήση drone
- Ο Τραμπ αποδέχθηκε να παραδώσει τον έλεγχο του Κέντρου Κένεντι
- Οι ιρανικές αρχές σχεδιάζουν την κηδεία του Αλί Χαμενεΐ, τρεις μήνες μετά τον θάνατό του
- Στολίσκος για τη Γάζα: Η Γαλλία θα διερευνήσει δικαστικά τις καταγγελίες για κακοποίηση υπηκόων της στο Ισραήλ


