Χωρίς Γουόκαπ στον τελικό με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός
Ο Τόμας Γουόκαπ τέθηκε εκτός 12αδας για τον τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση.
Χωρίς τον Τόμας Γουόκαπ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον τελικό του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο γκαρντ των Πειραιωτών δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην μέση και όπως αναμενόταν τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από το μεγάλο παιχνίδι.
Έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε με τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Ναζ Μήτρου-Λονγκ για τη θέση του πόιντ γκαρντ καθώς εκτός είναι και ο Λούκα Βιλντόσα.
- ΣΥΡΙΖΑ: Εμπαιγμός και ανεπάρκεια Μητσοτάκη στον Έβρο
- ΣΥΡΙΖΑ: «Η Ελλάδα έπρεπε να είχε πάρει πρωτοβουλίες» – Ανακοίνωση για τα τέσσερα χρόνια πολέμου στην Ουκρανία
- Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός 99-94 (παρ.): Συγκλονιστικό παιχνίδι στο Κάουνας – «Λύγισε» στη δεύτερη παράταση
- Κάνιε Γουέστ & Μπιάνκα Σενσόρι: Σε κέντρο αποκατάστασης το ζευγάρι – Μία ευκαιρία να σώσουν τον γάμο τους
- Κούβα: H ακτοφυλακή της Αβάνας απάντησε σε πυρά αμερικανικού σκάφους – Τέσσερις νεκροί και 6 τραυματίες
- Φενέρμπαχτσε – Παρτιζάν 81-78: Νίκη με «υπογραφή» Χόρτον-Τάκερ


