Ηράκλειο: Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 15χρονος – Συνελήφθησαν οι δράστες και οι γονείς τους
Άγρια ξυλοκοπήθηκε ένας 15χρονος από «φίλους» του, στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ οι δράστες και οι γονείς τους συνελήφθησαν για το περιστατικό
Ακόμα ένα βίαιο περιστατικό μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε, αυτή την φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου παρέα ξυλοκόπησε άγρια τον 15χρονο «φίλο» τους μετά από φάρσα που δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη.
Συνελήφθησαν οι νεαροί, καθώς και οι γονείς τους για το περιστατικό.
Πώς ξεκίνησε το περιστατικό στο Ηράκλειο
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου κοντά στα ενετικά τείχη της πόλης, όταν ομάδα αγοριών ξεκίνησε για πλάκα να ρίχνει λεμόνια στα παράθυρα κατοικίας ηλικιωμένου.
Ο άνδρας, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ, βγήκε από το σπίτι και αφού κατάφερε να πιάσει τον 15χρονο του ζήτησε να κατονομάσει ποια ήταν τα άλλα άτομα που συμμετείχαν στο αστείο.
Το αγόρι απάντησε στον ηλικιωμένο ποιοι ήταν στην παρέα και μετά απομακρύνθηκε από τον άνδρα.
Ο ξυλοδαρμός του 15χρονου
Το συγκεκριμένο συμβάν είχε ως αποτέλεσμα ο 15χρονος να δεχθεί, στη συνέχεια, την επίθεση των υπολοίπων, οι οποίοι τον χτύπησαν με γροθιές στο κεφάλι και στα πλευρά.
Ο νεαρός πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ ο πατέρας του υπέβαλε μήνυση εναντίον των δραστών. Έτσι συνελήφθησαν οι υπόλοιποι έξι της παρέας και έξι γονείς για παραμέληση της εποπτείας τους.
Όλοι οδηγήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, το πρωί στον Εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος τους άφησε ελεύθερους. Ωστόσο με την ολοκλήρωση της προανάκρισης θα ορίσει τακτική δικάσιμο.
- Παρά τις απειλές ΗΠΑ για αντίποινα, η ΕΕ ανοίγει νέα έρευνα κατά της Google
- ΕΟΦ: Προειδοποίηση για βρεφικό γάλα που συνδέεται με κρούσματα αλλαντίασης
- Έλενα Παπαρίζου: Παραμένει στο νοσοκομείο – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της
- Ευρώπη: Άνισο το παιχνίδι μεταξύ των δύο φύλων – Γιατί δεν κλείνει το χάσμα
- Επίθεση των Ταλιμπάν σκοτώνει έξι Πακιστανούς στρατιώτες – Δοκιμάζεται η εύθραυστη εκεχειρία με το Αφγανιστάν
- Κάλεσμα συμμετοχής της ΚΕΔΕ στη συγκέντρωση της 16ης Δεκεμβρίου


