Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Κωστούλας – Υπέγραψε συμβόλαιο… ζωής ο νεαρός σούπερ σταρ των «ερυθρόλευκων»
Ο Ολυμπιακός ανανέωσε το συμβόλαιο του Μπάμπη Κωστούλα.
Είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει αναδείξει η Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Ενας ποδοσφαιριστής, που στα 17 του, έχει κάνει όλη την Ευρώπη να σημειώσει το όνομά του. Και να παρακολουθεί τα βήματά του.
Βήματα, ωστόσο, που θα συνεχίσουν να γίνονται με τον ίδιο να φοράει την Ερυθρόλευκη και ριγωτή. Διότι Ολυμπιακός και Μπάμπης Κωστούλας θα συνεχίσουν τη συμπόρευση. Και αυτό είναι πιο επίσημο από κάθε άλλη φορά.
Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει σε κάθε τόνο ότι ο Κωστούλας είναι και θα παραμείνει ποδοσφαιριστής του. Εως ότου επιθυμούν οι δύο πλευρές. Και αυτό επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο. Καθώς ο ο 17χρονος (30/05/2007) επιθετικός, έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του ετοίμασαν οι Πειραιώτες και το οποίο επιβεβαιώνει με τον πλέον ηχηρό τρόπο, ότι ο ταλαντούχος επιθετικός είναι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό. Και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να συνεχίσει να βελτιώνεται, να βοηθήσει την ομάδα του και να κατακτήσει τίτλους με την ερυθρόλευκη και ριγωτή.
Ο Ολυμπιακός επιβράβευσε τον Κωστούλα με ένα συμβόλαιο οικονομικά αντίστοιχο εκείνου που υπέγραψε πρόσφατα και ο Χρήστος Μουζακίτης, επιβραβεύοντάς για τις φετινές επιδόσεις του και την εξέλιξή του. Αλλά και δίνοντάς του έξτρα κίνητρο, να συνεχίσει να παίζει καλά, να σκοράρει, να βοηθάει την ομάδα του και να φτάσει σταδιακά το ταβάνι των δυνατοτήτων του. Το οποίο δεν είναι ορατό. Καθώς το ταλέντο του περισσεύει.
Ο Κωστούλας αναδείχθηκε πέρυσι κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Youth League. Ηταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του Champions League Νέων από τον Ολυμπιακό. Και φέτος, μαζί με τους Μουζακίτη, Μπακούλα, Παπακανέλλο, Κουτσίδη, ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα. Κερδίζοντας επάξια τη θέση τους στο ρόστερ. Με τον νεαρό επιθετικό να κερδίσει θέση και στο μόνιμο rotation του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Στη διάρκεια της φετινής σεζόν ο Κωστούλας έχει ήδη καταγράψει 20 συμμετοχές σε επίπεδο πρώτης ομάδας. Εχει πετύχει 3 γκολ και 1 ασίστ στη Super League, έχοντας βασικό ρόλο στο καλύτερο κομμάτι της σεζόν για τους Ερυθρόλευκους. Μάλιστα, με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ, μέσα στην Τούμπα, έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού, σε ηλικία 17 ετών, 5 μηνών και 13 ημερών. Ξεπερνώντας τον Πίτερ Οφορίκουε που είχε σκοράρει σε ηλικία 17 ετών, 6 μηνών και 16 ημερών στις 05/10/1997, σε αναμέτρηση του Ολυμπιακός – Ξάνθη.
- Πόλεις σε έκρηξη, σπίτια σε έλλειψη – Η σκοτεινή πλευρά της αστικοποίησης
- Ο Νετανιάχου φιλοδοξεί να «αντικαταστήσει» τα στενά του Ορμούζ – Εφικτό master plan ή ευσεβής πόθος;
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 82χρονος που είχε καταγγείλει για κακοποίηση την 77χρονη σύζυγό του
- «Δεν είχε σημασία ποιο παιδί έσωσα» – Οι γονείς θυμούνται τη φρίκη της επίθεσης σε σχολείο στη Μινάμπ
- Αγρίνιο: Αιματηρό επεισόδιο με συμπλοκή νεαρών – Ένας τραυματίας από μαχαίρι
- Το Ισραήλ έπληξε δομές υγείας στον Λίβανο – Νεκροί 9 νοσηλευτές




