Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού έχει μπροστά της πολλά σημαντικά παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.
Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στη φάση των «16» του EHF Cup την Ντράμεν και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι τα δύο ματς θα διεξαχθούν στο κλειστό της Ηλιούπολης στις 21 και στις 23 Φεβρουαρίου.
Η Ντράμεν θα είναι τυπικά γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στις 20:30, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν την ομάδα από τη Νορβηγία, στον επαναληπτικό, στο ίδιο γήπεδο, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 17:30.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η ισοπαλία ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Νάπολι, στη Δανία (1-1), τις έφερε αμφότερες στους οκτώ βαθμούς, όσους δηλαδή έχει και ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη νίκη του επί της Λεβερκούζεν.
Η Άρσεναλ επικράτησε κατά κράτος της Ίντερ με 3-1 στο Μιλάνο στο ματς της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζεσούς.
Με δυο γκολ του Σουάρες η Σπόρτινγκ νίκησε 2-1 την Παρί που ήταν φλύαρη ενώ σωστά δεν μέτρησαν τρία γκολ των Γάλλων. Το 2-1 στο 90’ με τη… σφραγίδα του 38χρονου Ουρουγουανού. Στην 5η θέση η Παρί
Δεύτερη σερί νίκη για τον Άγιαξ που «τούμπαρε» τη Βιγιαρεάλ με 2-1 εκτός έδρας και θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό έχοντας θεωρητικά ελπίδες πρόκρισης στα νοκ-άουτ.