Στο «Καραϊσκάκη» για το Ολυμπιακός – Athens Kallithea η Μαριγκόνα (pics)
Η viral φίλαθλος του Ολυμπιακού βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Ερυθρόλευκων με την Athens Kallithea για το Κύπελλο.
Στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος του Ολυμπιακούμε την Athens Kallithea βρέθηκε η Μαριγκόνα.
Η φίλαθλος του Ολυμπιακού που έγινε viral μέσα από τις εμφανίσεις της στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τα παιχνίδια του μπασκετικού τμήματος των Πειραιωτών, βρέθηκε στην κερκίδα του φαληρικού γηπέδου μαζί με τον σύντροφό της.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο Καραϊσκάκη από την ΚΕΔ και τον Ευαγγέλου στην Τρίπολη.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.