Stoiximan GBL: Η «μητέρα των μαχών» στην Θεσσαλονίκη – Εντός έδρας αγώνες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
Γεμάτο το πρόγραμμα της Κυριακής στην Stoiximan GBL με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται το Περιστέρι, τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί το Μαρούσι και την ημέρα να κλείνει με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης
Το πρόγραμμα της Stoiximan GBL περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπασκετ.
Πρώτη χρονικά αναμέτρηση, αυτή του Ολυμπιακού με το Περιστέρι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο 6-1 της κατάταξης και προέρχονται από το δύσκολο ευρωπαϊκό ταξίδι στο Βελιγράδι και την ήττα από την Παρτίζαν, ενώ οι κυανοκίτρινοι στο 3-4.
Λίγες ώρες αργότερα ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί το Μαρούσι στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος στο 7-0 αλλά και αυτοί προέρχονται από ήττα στην Euroleague και μάλιστα στο ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της Μονακό, παραλλήλα οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο 2-5.
Η αυλαία θα κλείσει με το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στο 3-4 της βαθμολογίας.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia
Ο Σάββας Παντελίδης είναι και επίσημα πλέον ο νέος προπονητής της ΑΕΛ Novibet - Αναλαμβάνει καθήκοντα από αύριο Τρίτη (9/12) όπου θα βρίσκεται στην προπόνηση των «βυσσινί».