Σε κλίμα Χριστουγέννων η Αθήνα – Σήμερα η φωταγώγηση του δέντρου στο Σύνταγμα
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα στολίστηκε, με τη φωταγώγησή του να έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στις 18:00.
Σε κλίμα γιορτών μπαίνει ο δήμος Αθηναίων με το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα να στολίζεται.
Πυρετωδώς εργάζονται τις τελευταίες ημέρες τα συνεργεία του δήμου Αθηναίων για να στολίσουν τους δρόμους της πόλης και, πρωτίστως, το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει στηθεί στην πλατεία Συντάγματος.
Το δέντρο, ύψους 19,5 μέτρων, προέρχεται από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής και έχει ήδη τοποθετηθεί στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας. Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες εργασίες, με τοποθέτηση στολιδιών, γιρλάντες και λαμπιόνια που θα φωτίσουν την πλατεία.
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα στολίστηκε, με τη φωταγώγησή του να έχει προγραμματιστεί για Πέμπτη στις 18:00.
Η φωταγώγηση του δέντρου θα γίνει από τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ο οποίος κάλεσε τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. «Ας γιορτάσουμε όλοι μαζί τη χριστουγεννιάτικη μαγεία που θα απλωθεί σε κάθε γειτονιά της Αθήνας», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η εκδήλωση σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στην πόλη, με στολισμένα δέντρα, φωτεινές διακοσμήσεις και εορταστικές δράσεις σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.
«Αυτά τα Χριστούγεννα στην Αθήνα, θα είναι σαν παραμύθι»
Τα Χριστούγεννα, η πιο μαγική εποχή του χρόνου, πλησιάζουν και ο Δήμος Αθηναίων είναι πανέτοιμος να τα υποδεχθεί με μια μεγάλη γιορτή για όλες και όλους. Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στις 18:00, 28 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, η Πλατεία Συντάγματος φορά τα γιορτινά της, δίνοντας το έναυσμα για τις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που κάνουν την πρωτεύουσα να μοιάζει…σαν παραμύθι!
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, σε δήλωσή του τονίζει: «Αυτά τα Χριστούγεννα στην Αθήνα, θα είναι σαν παραμύθι! Μια μεγάλη γιορτή θα ξεκινήσει από την καρδιά της πόλης. Γειτονιές της Αθήνας αλλά και εμβληματικά τοπόσημα φωτίζονται για πρώτη φορά. Πολύχρωμα λαμπιόνια LED, χαμηλής κατανάλωσης, στολίδια από ανακυκλωμένα υλικά θα φέρουν τη μαγεία των εορτών, με σεβασμό στο περιβάλλον. Σας περιμένουμε την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος, να ξεδιπλώσουμε μαζί το Χριστουγεννιάτικο κουβάρι με μουσικές και τραγούδια».
- Εξαιρετικός ξανά ο Στογιάκοβιτς και πρόκριση στο Final Four του NCAA (vids)
- Η Ευρώπη χάνει τις φωνές της: Γλώσσες στο χείλος της εξαφάνισης
- Πόσα λεπτά άσκησης κάνουν καλό στη μνήμη μας;
- Από το Twitter στο X – Μία από τις πιο ισχυρές και αμφιλεγόμενες πλατφόρμες κλείνει 20 χρόνια
- Οι Dodgers έσπασαν κάθε ρεκόρ: Το πιο ακριβό opening game στην ιστορία του MLB
- Ιράν: Απανωτοί βομβαρδισμοί στην Τεχεράνη και συγκρούσεις στον Λίβανο – Μαίνεται ο πόλεμος ένα μήνα μετά


