Ντόναλντ Τραμπ: Η θεωρία πίσω από το ιδιαίτερο… μαύρισμα του επερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ
Το έντονο χρώμα του προσώπου του Ντόναλντ Τραμ έχει αποτελέσει αρκετές φορές αντικείμενο χλευασμού, ωστόσο ειδικός στην επεξεργασία φωτογραφιών εξηγεί πως το ζήτημα «δεν είναι για γέλια».
Η ειδικός στην επεξεργασία φωτογραφιών Emily Elsie έλυσε —ή τουλάχιστον προσπάθησε— το μυστήριο γύρω από το πορτοκαλί δέρμα του Ντόναλντ Τραμπ.
Το έντονο χρώμα του προσώπου του επερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ έχει γίνει αντικείμενου χλευασμού, ενώ αμέτρητες θεωρίες γύρω απ’ αυτόν έχουν προκύψει, όπως υπερβολικό solarium ή λάθος τόνος foundation.
Η Elsie μιλώντας στον Independent μοιράστηκε τη δική της θεωρία, εξηγώντας ότι πιστεύει πως η ένταση της απόχρωσης συνδέεται άμεσα με τα επίπεδα άγχους του 78χρονου Τραμπ.
Η ίδια τόνισε πως το ζήτημα δεν είναι για γέλια.
«Τον Ιούλιο του 2024, ο Ντόναλντ Τραμπ έμοιαζε κάπως έτσι…» είπε η Elsie, κοινοποιώντας μια φωτογραφία του Τραμπ λίγο μετά την απόπειρα δολοφονίας του.
«Και τώρα μοιάζει κάπως έτσι», πρόσθεσε, μαζί με μια πρόσφατη φωτογραφία του επιχειρηματία ενώ δίνει ομιλία.
«Όσο περισσότερο άγχος… τόσο περισσότερο μακιγιάζ»
«Πρέπει να μιλήσουμε για το μπρόνζερ», ξεκίνησε. «Παλαιότερα πίστευα ότι το πρόβλημα με τον ‘τόνο δέρματος’ του Ντόναλντ Τραμπ ήταν κυρίως θέμα επεξεργασίας της φωτογραφίας.
«Παρατήρησα ότι ο τόνος του δέρματος του Τραμπ τείνει να ποικίλει έντονα ανάλογα με τον φωτισμό του φωτογράφου», συμπλήρωσε η ίδια.
«Σε έναν ‘ψυχρό φωτισμό’, ο μπρόνζερ του Τραμπ είναι λιγότερο έντονο. Ένας ελαφρά θερμότερος φωτισμός κάνει τον τόνο του δέρματος του Τραμπ να τρελαίνεται και να γίνεται πορτοκαλί», εξήγησε η Elsie.
«Νιώθω πως η αλλαγή στο χρώμα αφορά κάτι ψυχολογικό. Όταν ο Τραμπ ανέλαβε την προεδρία το 2017, ήταν σημαντικά λιγότερο πορτοκαλί… αλλά καθώς προχωρούσε η θητεία του, εφαρμοζόταν περισσότερο μπρόνζερ», πρόσθεσε.
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος




