Πηνελόπη Πλάκα: «Άρπαξαν» τα μαλλιά της φωτιά από τα κεράκια της τούρτας της
Η Πηνελόπη Πλάκα είχε τα γενέθλιά της και οργάνωσε μια μικρή μάζωξη, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν βάσει σχεδίου.
Τα γενέθλια ενός ανθρώπου είναι, στις περισσότερες τουλάχιστον των περιπτώσεων, ένα ευτυχές γεγονός και για τον ίδιο, αλλά και για τους οικείους του. Η Πηνελόπη Πλάκα όμως και οι φίλοι της ίσως έχουν λίγο διαφορετική άποψη, από τα φετινά της γενέθλια τουλάχιστον.
Τα γενέθλιά της είχε η Πηνελόπη Πλάκα την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου του 2024 και οργάνωσε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι της, έχοντας στο πλευρό της τους καλούς της φίλους, ενώ έσβησε τα κεράκια για τα 33α γενέθλιά της.
Κατά τη διάρκεια της γιορτής όμως, συνέβη ένα απρόοπτο, που πάντως δεν στάθηκε ικανό για να χαλάσει το όμορφο κλίμα. Η Πηνελόπη Πλάκα είχε και ένα μικρό ατύχημα τη στιγμή που πήγε να σβήσει τα κεράκια από την τούρτα της. Τα μαλλιά της ηθοποιού πήραν φωτιά, με τις φωνές να ακούγονται στο βίντεο που ανέβηκε στο Instagram.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβηκε στο Instagram, άρπαξαν φωτιά τα μαλλιά της, όμως η ίδια το αντιλήφθηκε αμέσως και απομακρύνθηκε. Ευτυχώς η ηθοποιός δεν τραυματίστηκε και δεν χάλασε η διάθεσή της. Το πάρτι συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα απρόοπτα.
Πώς έφτασε να ασχολείται με την υποκριτική η Πηνελόπη Πλάκα
Η Πηνελόπη Πλάκα, φοίτησε στο εκκλησιαστικό σχολείο «Απόστολος Παύλος» και έπειτα πέρασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από το οποίο δεν έχει αποφοιτήσει λόγω της ενασχόλησης της με την υποκριτική. Το 2010 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη δραματική σχολή της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα.
- Το βίντεο της χρονιάς έφτιαξε ο Πανιώνιος και δείχνει τον δρόμο σε ομάδες, αθλητές και γονείς (vid)
- Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 6 συλληφθέντες που πετούσαν σε χωράφι μπάζα και απόβλητα
- Ακτίδα φωτός μέσ’την τραγωδία: Οικογένεια ξαναβρίσκει τον σκύλο της, που αγνοούταν μετά το δυστύχημα στην Ισπανία
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου οι εργασίες – «Παρέλαση» παλαίμαχων για να κλείσουν
- Συναίνεση και πορνογραφία: Τι μαθαίνουμε (ξανά) από το σκάνδαλο Grok;
- Κακοκαιρία: Κυβερνητικό κλιμάκιο την Παρασκευή στους πληγέντες δήμους – Σύσκεψη στις 15:00



