Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή – Θα διεξαχθεί η 4η Μαραθώνια Λαμπαδηδρομία
Κλείνουν δρόμοι στην Αθήνα την Κυριακή λόγω διεξαγωγής Μαραθώνιας Λαμπαδηδρομίας. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στους Αγίους Αναργύρους
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στην Αθήνα λόγω διεξαγωγής της 4ης Μαραθώνιας Λαμπαδηδρομίας για τη διάδοση της ευγενούς ιδέας της δωρεάς οργάνων και της μεταμόσχευσης «ΙΑΣΩΝ 23».
Από τις 08:00 έως 14:00, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή, τμηματική και προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Μαραθώνα, των οδικών αξόνων διέλευσης της λαμπαδηδρομίας, ως εξής:
Εκκίνηση: Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) – Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου – Λεωφόρος Βασ. Σοφίας – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Λεωφόρος Μεσογείων – Λεωφόρος Μαραθώνος – Τερματισμός: Δημοτικό Στάδιο Μαραθώνα.
«Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της Τροχαίας.
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στους Αγίους Αναργύρους
Ακόμη, λόγω διεξαγωγής εκδηλώσεων στους Αγίους Αναργύρους, έως τις 02:00 του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πίνδου Δαβάκη και της πλατείας Αγίων Αναργύρων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αχαρνές, στην περιοχή του δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, σημειώνεται από την Τροχαία, η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αχαρνές θα πραγματοποιείται μέσω του αντίθετου ρεύματος κυκλοφορίας (προς Αθήνα). Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται κανονικά.
- Στρασβούργο: Διαδήλωση αγροτών έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur
- Ασφαλιστικές εισφορές: Τι αλλάζει για ελεύθερους επαγγελματίες – Πότε λήγει η προθεσμία επιλογής κατηγορίας
- Ακόμη ένα cancel: To Νetflix «κόβει» τη Μέγκαν Μαρκλ – «Απελπισμένη προσπάθεια αυτοπροβολής»
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων – Που σημειώνονται διακοπές κυκλοφορίας
- Πάτρα: Κλειστά την Τετάρτη τα σχολεία, λόγω της κακοκαιρίας
- Η EE προσανατολίζεται στην επιβολή νέων κυρώσεων σε βάρος του Ιράν, λέει η φον ντερ Λάιεν
