28η Οκτωβρίου: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ και ποιες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν ανήμερα του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου σε Αθήνα και Πειραιά.
- Ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα»θα κλείσει στις 8 το πρωί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν δίχως να πραγματοποιούν στάση.
- Η γραμμή 6 του τραμ «Πικροδάφνη – Σύνταγμα»θα έχει προσωρινό τερματικό σταθμό τη στάση «ΦΙΞ» από τις 8 το πρωί.
- Η γραμμή 7 του τραμ «Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά»θα έχει προσωρινό τερματικό σταθμό τη στάση «ΣΕΦ» από τις 9 το πρωί.
Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στα δίκτυα του μετρό και του τραμ αναμένεται μετά την ολοκλήρωση των εορταστικών εκδηλώσεων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα και Πειραιά για τις μαθητικές παρελάσεις
Συγκεκριμένα στους Δήμους Αθηναίων και Πειραιά, η κυκλοφορία των οχημάτων, θα διακοπεί ως εξής:
Δήμος Αθηναίων, από ώρα 09.00 μέχρι το πέρας της παρέλασης:
- Λεωφ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.
- Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.
- Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.
- Λεωφ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
- Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.
Δήμος Αθηναίων (Καθεδρικός Μητροπολιτικός Ναός Αθηνών), από ώρα 06.00΄ μέχρι το πέρας της δοξολογίας:
- Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.
Δήμος Πειραιά, από ώρα 09.00 μέχρι 14.00:
- 34ου Πεζικού Συντάγματος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Ελ. Βενιζέλου.
- Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και 2ας Μεραρχίας.
- Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Γρ. Λαμπράκη.
Οι αρχές προτρέπουν τους οδηγούς να αποφύγουν τη χρήση των συγκεκριμένων οδικών αξόνων για να προληφθούν επιπλέον κυκλοφοριακά προβλήματα και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των τροχονόμων.
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Μοχάμεντ Τάρεκ (pic)
- Τροχαίο με μοτοσικλέτα στον Περιφεριακό Θεσσαλονίκης: Τραυματίστηκε σοβαρά ανήλικη συνεπιβάτης
- Πρώτη επιτυχής δοκιμή επαναχρησιμοποιούμενου πυραύλου από την Κίνα
- Δήμαρχος Κηφισιάς: Ο Βόρειος Τομέας δεν μπορεί να παραμένει εγκλωβισμένος ανάμεσα στη Λ. Κηφισίας και τον Κηφισό»
- Λεύκη: Από το στίγμα στις σύγχρονες θεραπευτικές δυνατότητες
- H τέλεια ληστεία των 11 λεπτών – Κοσμήματα αξίας 4,5 εκατ. δια χειρός Ρενέ Λαλίκ
- Marfin: Ανώνυμη καταγγελία στο ελληνικό FBI η αφορμή για την ανάσυρση της δικογραφίας
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μπόνγκα (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)























































![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442