
Η απίστευτη επίθεση του Ζήκου στον Λουτσέσκου (pic)
Ο Άκης Ζήκος μέσα από τον λογαριασμό του στo instagram εξαπέλυσε επίθεση στον Ραζβάν Λουτσέσκου για όσα έγιναν μετά το τέλος του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ
Ο Άκης Ζήκος με μία ανάρτηση του στα social media τα έβαλε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε ότι αν ήταν οπαδός του ΠΑΟΚ θα γινόταν… ΑΕΚ εξαιτίας της συμπεριφοράς του Ρουμάνου τεχνικού.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αρχικά ανέφερε ότι η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, σημειώνοντας ότι ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη ομάδα και η Ένωση καλύτερους παίκτες που δεν ήξεραν τι να κάνουν στο γήπεδο.
Όμως εξαπέλυσε επίθεση στον Λουτσέσκου για όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια…
Αναλυτικά το μήνυμα του Άκη Ζήκου για τον Λουτσέσκου:
«Λίγη σημασία έχει το αποτέλεσμα, δίκαιο κατά την άποψη μου. Καλύτερη ομάδα… ο ΠΑΟΚ, ήξερε τι έκανε, ήξερε τι ήθελε, ήξερε πως να το πετύχει. Καλύτερους ποδοσφαιριστές η ΑΕΚ, στην έδρα της, δεν ήξερε πως να φτάσει στο στόχο.
Λίγη σημασία έχουν τα παραπάνω. Αλλοδαπός, βαλκάνιος προπονητής, βάση σχεδίου, χρόνια τώρα, προκαλεί, σχεδιάζει κ υποτιμά τη χώρα που βγάζει το ψωμί του. Ως φίλαθλος της ΑΕΚ, δε θα ανεχόμουν και δε θα αποδεχόμουν ποτέ να έχει η ομάδα μου αυτόν το προπονητή, όσες μα όσες επιτυχίες κι αν είχε.
Οι αξίες κ τα ιδανικά μιας ομάδας ,οι κανονικοί φίλαθλοι της, δε θα επέτρεπαν ποτέ και σε καμία διοίκηση αυτής, να έχει έναν καιροσκόπο -φιλαθλοχρήματο προπονητή. Καλύτερα ποτέ πρωταθλητές, παρά αυτόν… Γνώμη μου.
Αν ήμουν ΠΑΟΚ… σήμερα θα γινόμουν ΑΕΚ.
Το ίδιο θα έλεγα, θα εννοούσα και θα έπραττα, αν αντίστροφος ανάλογα συνέβαινε για τη δίκη μου ομάδα! Ευτυχώς, εγώ νιώθω και είμαι πολύ περήφανος, για αυτά που εκφράζει και πράττει ο δικός μας άνθρωπος σε αυτή τη θέση!
Πολύ περήφανος και με και χωρίς μετάλλια!»
Η ανάρτηση του Ζήκου για τον Λουτσέσκου
- Καρδίτσα: Βίντεο ντοκουμέντο με τους δύο ανήλικους δράστες λίγο μετά τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή
- Ελλάδα και 17 ακόμη χώρες χαιρετίζουν τις συνομιλίες Ισραήλ και Λιβάνου – Καλούν σε αποκλιμάκωση
- Θα συνεχιστεί την Τετάρτη το παιχνίδι του Τσιτσιπά – Διεκόπη λόγω σκότους (1-1, vid)
- Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες Ισραήλ-Λιβάνου, ενώ συνεχίζονται οι συγκρούσεις IDF και Χεζμπολάχ
- Γλυφάδα: Άγνωστοι βανδάλισαν σχολικό συγκρότημα – Έκλεψαν ακόμα και τα χρήματα για την εκδρομή – Σοκάρουν οι εικόνες
- Γάλλος μεγιστάνας της μόδας αποχωρεί από τον οίκο της Βικτόρια Μπέκαμ καθώς οι ζημίες αυξάνονται

