Καλάβρυτα: «Έσπασα με το πόδι μου το παρμπρίζ για να βγουν τα παιδιά» – Τι λέει ο οδηγός του ΚΤΕΛ
Ο οδηγός του ΚΤΕΛ που έπεσε στη χαράδρα στα Καλάβρυτα εξηγεί τι συνέβη και το λεωφορείο κατέληξε στη χαράδρα
Ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ το οποίο έπεσε σε χαράδρα στα Καλάβρυτα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες, υποστηρίζει ότι το σοκαριστικό ατύχημα οφείλεται σε αναγκαστικό ελιγμό που ο ίδιος έκανε για να αποφύγει μετωπική σύγκρουση.
Σε δηλώσεις του στο tempo24.news, ο ίδιος εξηγεί τι συνέβη προτού το βαρύ όχημα εκτραπεί της πορείας του στον δρόμο Πατρών – Καλαβρύτων λίγο μετά τη Βλασία με αποτέλεσμα να πέσει στη χαράδρα από ύψος σχεδόν έξι μέτρων.
Ένας ελιγμός για να αποφύγει μετωπική σύγκρουση ήταν ο λόγος του σοκαριστικού ατυχήματος, λέει ο οδηγός του ΚΤΕΛ
Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που έπεσε στη χαράδρα στα Καλάβρυτα
Ο οδηγός λέει ότι προσπάθησε να αποφύγει άλλο όχημα που είδε να έρχεται και για να μη γίνει μετωπική σύγκρουση έκανε ελιγμό, ο οποίος δυστυχώς οδήγησε στην ανατροπή του λεωφορείου.
Μόλις το όχημα ακινητοποιήθηκε, ο οδηγός – όπως λέει – έσπασε με το πόδι του το παρμπρίζ προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι πέντε μαθητές, οι δύο εκπαιδευτικοί και κάποιοι ταξιδιώτες που πήγαιναν στα Καλάβρυτα.
Καλάβρυτα: Οι επιβάτες βοηθούσαν ο ένας τον άλλον
Tο υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Βλασία – Καλάβρυτα κινούνταν κοντά στο χωριό Μάνεσι τη στιγμή που εξετράπη της πορείας του.
Όλοι οι επιβαίνοντες βοηθώντας ο ένας τον άλλον κατάφεραν να βγουν από το λεωφορείο, ενώ στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία, Πυροσβεστική – η οποία δεν χρειάστηκε να επέμβει – καθώς και το ΕΚΑΒ.
Σε κατάσταση σοκ από το ατύχημα, οι περισσότεροι από τους επιβάτες επικοινώνησαν με τους οικείους τους για να τους καθησυχάσουν.
- Οι κατηγορίες της FA στον Ρομέρο για ανάρμοστη συμπεριφορά στο Τότεναμ – Λίβερπουλ
- Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ έντυσε τον Άγιο Βασίλη πράκτορα της ICE που κυνηγάει μετανάστες
- Ιουλία Καλλιμάνη: Ο έντονος εκνευρισμός στην πίστα – Της πέταξαν λουλούδια με νερό
- Προσοχή στις αναπάντητες κλήσεις από το εξωτερικό – Πώς λειτουργεί η μέθοδος Wangiri
- Στο πρώτο χριστουγεννιάτικο κήρυγμά του, ο Πάπας Λέων καταδικάζει τις συνθήκες διαβίωσης στη Γάζα
- «Καλά Χριστούγεννα Παναθηναϊκέ μου! Πάντα δίπλα σου»: Το βίντεο της πράσινης ΠΑΕ
