Άρης: Διακόπτει τον δανεισμό του Μαντζούκα – Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό (vid)
Ο Λευτέρης Μαντζούκας αποτελεί παρελθόν από τον Άρη – Διακόπηκε ο δανεισμός του και επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.
Ο Λευτέρης Μαντζούκας αποτελεί παρελθόν από τον Άρη, με τον δανεισμό του να διακόπτεται και να επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπως ενημέρωσε η «κίτρινη» ΚΑΕ.
Όλα αυτά, μια μέρα μετά την απόφαση του Γιάννη Καστρίτη να τον αντικαταστήσει και να τον διώξει από τον πάγκο, στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.
Να σημειωθεί πως, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, ο Έλληνας προπονητής σχολίασε το συμβάν λέγοντας: «Καταλαβαίνετε ότι αυτό αφορά καθαρά το εσωτερικό της ομάδας. Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό».
Δείτε το βίντεο:
Οι πράσινοι είχαν δανείσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τον Μαντζούκα και πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του αλλού ξαά ως δανεικός.
- Αργεντινή: Η κυβέρνηση Μιλέι χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό
- Ιράν: Είναι «προς το συμφέρον» της G7 να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Ρούμπιο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Απευθείας αναθέσεις ύψους 2,2 δισ. ευρώ
- Eurogroup: Στο επίκεντρο οι αγορές ενέργειας και τα μέτρα πολιτικής – Ζητούμενο ο προσεκτικός σχεδιασμός
- Γιορτή σήμερα 27 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 27.03.2026]


