«Τρέλα» για την Εθνική: Έφυγαν άλλα 3.000 εισιτήρια για την Ιρλανδία
Έκλεισαν θέση ακόμα 3.000 τις τελευταίες ώρες για να αποθεώσουν την Εθνική στο ματς απέναντι στους Ιρλανδούς.
Η Εθνική μας ομάδα μετά την τεράστια νίκη στο Γουέμπλεϊ, υποδέχεται την Κυριακή της Ιρλανδία και στις τάξεις των φίλων της ομάδας επικρατεί «παροξυσμός».
Οι Έλληνες φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο Καραϊσκάκη. Όχι μόνο για να αποθεώσουν τους διεθνείς μέρα το έπος του Γουέμπλεϊ και την ιστορική νίκη επί της Αγγλίας.
Χαμός με τα εισιτήρια
Αλλά και για να αποχαιρετήσουν τον Τζορτζ Μπάλντοκ, τον τραγικό χαμό του οποίου πενθεί όλη η χώρα και όχι μόνο.
Είναι εντυπωσιακό δε ότι μετά τη χθεσινή νίκη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, έφυγαν ακόμα 3.000 εισιτήρια για το παιχνίδι με τους Ιρλανδούς.
Μέχρι στιγμής μάλιστα έχουν διατεθεί 12.000 εισιτήρια με την προπώληση να είναι φυσικά μεγαλύτερη από εκείνη στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Φινλανδία.
- Πόσα χρήματα έχει πάρει ο Παναθηναϊκός από την πορεία του στο Europa League
- U.S.–Greece: ‘Landmark Agreement’ on Shipbuilding and Energy Cooperation
- Λέρος: Ομολόγησε ο 18χρονος ότι σκότωσε τον πατέρα του πάνω σε καβγά
- Το απίθανο σερί της Φενέρμπαχτσε στη Euroleague
- Η Πολωνία σχεδιάζει την απαγόρευση των social media για παιδιά κάτω των 15 ετών
- Συνταξιοδότηση: Τα εύθραυστα ηλικιακά όρια ηλικίας και το προσδόκιμο ζωής – Πότε θα παρθούν οι κρίσιμες αποφάσεις
