Πασσιάς: «Η παρουσία του κόσμου μας, θα μας ωθήσει στη νίκη»
Ο έμπειρος αριστερός ίντερ Νίκος Πασσιάς έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού, ενόψει της διεκδίκησης του πρώτου τίτλου της χρονιάς
Στον τελικό του Σουπερ Καπ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (14/9, 19:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης αναφέρθηκε με δηλώσεις ο Νίκος Πασσιάς.
Ο έμπειρος αριστερός ίντερ, έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει της διεκδίκησης του πρώτου τίτλου της χρονιάς.
Αναλυτικά ο Νίκος Πασσιάς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:
«Το Σάββατο ξεκινάει η χρονιά με ένα παιχνίδι που κρίνεται ο πρώτος τίτλος. Όλη η ομάδα είναι έτοιμη ψυχικά και σωματικά για την πρώτη μάχη που θα δώσουμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ.
Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό το παιχνίδι παίκτες-προπονητές και θέλουμε να κατακτήσουμε το Σούπερ Καπ και να έρθει η πρώτη κούπα της χρονιάς στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Η παρουσία του κόσμου μας όπως σε κάθε παιχνίδι θα μας ωθήσει στην νίκη και εύχομαι να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».
- Πακιστάν: Τουλάχιστον δύο νεκροί και 17 τραυματίες σε βομβιστική επίθεση έξω από αστυνομικό τμήμα
- Εξάρχεια: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τον 45χρονο επιδειξία – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες
- Ο Χάρι Κέιν τα έχει… 500
- Πέντε πράγματα για την Πενέλοπε Κρουζ που αξίζει να γνωρίζουμε
- «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι ήθελαν τον Κλοπ»
- Πέθανε ο σπουδαίος βετεράνος του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντιβάλ



