Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του Σούπερ Καπ στο χάντμπολ, μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.
Θυμίζουμε ότι ο αγώνας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14/9 στο Κ.Γ Ηλιούπολης, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του τελικού του Σούπερ Καπ, στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, το Σάββατο (14/9, 19:00), με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους και τα μέλη του για τα εξής:
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε την Τρίτη (10/9) και πραγματοποιείται:
-Καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 και το Σάββατο (14/9) και ώρες 10:00-16:00 από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).
-Ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (www.olympiacossfp.gr) και την ticketmaster.
Οι τιμές των εισιτηρίων: 5€, 10€
* Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται, το Σάββατο (14/9), στην είσοδο του κλειστού της Ηλιούπολης. * Στον τελικό του Σούπερ Καπ, ισχύει η ελεύθερη είσοδος- μέχρι την κάλυψη της πληρότητας των θέσεων- με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της σεζόν 2024-25 καθώς και τα διαρκείας του Χάντμπολ».
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.