Κρήτη: Σεισμός 3,5 Ρίχτερ τα ξημερώματα νότια του Ηρακλείου
Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5,7 χλμ., και επίκεντρο τα 20 χλμ. νότια νοτιανατολικά των Καλών Λιμένων
Σεισμός 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε χθες τη νύχτα στην Κρήτη, νότια του νομού Ηρακλείου.
Συγκεκριμένα, η αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών δίνει σεισμό στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος στα 3,5 Ρίχτερ, που εκδηλώθηκε στις 4:35 το πρωί.
Το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης υπολογίζεται στα 5,7 χλμ., και επίκεντρο τα 20 χλμ. νότια νοτιανατολικά των Καλών Λιμένων Ηρακλείου.
Η ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 4:35 το πρωί σε θαλάσσια περιοχή νότια του Ηρακλείου
Σεισμός στη Γαύδο
Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης σημειώθηκε σεισμός 5,2 Ρίχτερ στη Γαύδο, για τον οποίο οι σεισμολόγοι εμφανίζονται επιφυλακτικοί για το αν ήταν ο κύριος.
Όπως εξήγησε χθες με ανάρτησή του, ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος «είναι πολύ νωρίς για να αποφανθούμε αν είναι ο κύριος. Αυτό θέλει δουλειά για να απαντηθεί. Αναμένονται μετασεισμοί».
- Περού: Δολοφονία δημοσιογράφου, η τέταρτη από την αρχή του έτους – Είχε αποκαλύψει σκάνδαλο διαφθοράς
- Σομαλιλάνδη: Δεν σκοπεύει να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της, λέει ο Τραμπ
- Βόρεια Κορέα: Σφυρηλατήθηκαν «δεσμοί αίματος» με τη Ρωσία, λέει ο Κιμ σε ευχετήριο μήνυμά του στον Πούτιν
- Νιγηρία: Με πυραύλους από drones MQ-9 Reaper οι επιδρομές των ΗΠΑ εναντίον των τζιχαντιστών
- Σομαλιλάνδη: «Επικίνδυνο προηγούμενο» η αναγνώρισή της από το Ισραήλ, προειδοποιεί η Αφρικανική Ενωση
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εμπλέκει και τη Λευκορωσία στον πόλεμο με τη Ρωσία

