Δύο νεκροί και ένας τραυματίας σε τροχαίο στην Εύβοια
Δύο νεαροί ηλικίας 20 με 22 ετών έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο
Ακόμα μια τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο. Δύο νεαρά παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής στη Χαλκίδα.
Συγκεκριμένα, το τροχαίο έγινε λίγο μετά τα φανάρια της Λαμψάκου στη Χαλκίδα, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα φορτηγό.
Σύμφωνα με το evima.gr δύο νεαροί ηλικίας 20 με 22 ετών έχασαν την ζωή τους καθώς σύμφωνα με πληροφορίες απεγκλωβίστηκαν χωρίς της αισθήσεις τους από την πυροσβεστική.
Από το τροχαίο υπήρχε ακόμα ένας σοβαρά τραυματίας ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Ο δρόμος έχει κλείσει λόγω του τροχαίου, εκτός από τα οχήματα που έχουν σχηματίσει ουρές στο σημείο βρίσκεται και αρκετός κόσμος.
Δείτε φωτογραφίες
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Γιατί η νύχτα θα κρατήσει πολύ ακόμα
- Τα φάρμακα απώλειας βάρους επηρεάζουν (και) το Σίτι
- Καταναλωτές: Πόσο εξοικειωμένοι είναι με την ΑΙ – Ποιες εφαρμογές της εμπιστεύονται περισσότερο
- Android Auto: Έχει ένα «κρυφό μενού», αλλά πολλοί δεν το γνωρίζουν
- Target: Οι «χαμηλές πτήσεις» φέρνουν γκρίνια στους επενδυτές
- Με ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ξεκινά το 2026 στην Ευρωλίγκα


