
Κάηκαν ζωντανά 4 σκυλιά στη φωτιά στον Αρχάγγελο της Ρόδου
Τραγική κατάληξη είχε η φωτιά που ξέσπασε σε αγροικία στη Ρόδο το βράδυ της Τετάρτης.
Τραγικό θάνατο βρήκαν τέσσερα κυνηγόσκυλα στον Αρχάγγελο της Ρόδου, έπειτα από τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης.
Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε μια αγροικία της περιοχής, ωστόσο με την έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής δεν επεκτάθηκε στη δασική περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο είχαν συγκεντρωθεί διάφορα αντικείμενα και αρκετά σκουπίδια, που βοήθησαν στην επέκταση της πυρκαγιάς στο χώρο.
Δεν πρόλαβαν να τα απελευθερώσουν
Ωστόσο, σε ένα παράπηγμα στο συγκεκριμένο χώρο ζούσαν τα τέσσερα σκυλιά που είχε ο ιδιοκτήτης της αγροικίας, τα οποία όμως δεν κατάφεραν να απελευθερώσουν λόγω της φωτιάς.
Τα τέσσερα ζώα είχαν φρικτό τέλος, καθώς κάηκαν ζωντανά εντός του περιφραγμένου αυτού χώρου.
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Η αποβολή του Κουμπαρσί άνοιξε τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]
- Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ 2-0: Επίδειξη δύναμης από τους πρωταθλητές Ευρώπης
- Εντυπωσιακό θέαμα: Ελεγχόμενες εκρήξεις σπάνε τους πάγους στον ποταμό Άμουρ
- Μούρθια – ΠΑΟΚ 89-85: Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η σερί χρονιά ο «δικέφαλος»
- Λύγισε ο Πάνος Ρούτσι στην εκδήλωση για τη δίκη των Τεμπών: «Σήμερα θα σβήναμε τα κεράκια του Ντένις»




