Ολυμπιακός: «Η προσπάθεια του Γιαννακόπουλου να αποποιηθεί των ευθυνών του και να μας φιμώσει έπεσε στο κενό»
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για την απόρριψη του αιτήματος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για διαγραφή δύο ανακοινώσεων από τους «ερυθρολεύκους».
Μέσω ανακοίνωσής της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τον κόσμο της για το αποτέλεσμα της νομικής διαμάχης με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Συγκεκριμένα, αναφέρει πως «το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε το αίτημα του Δ. Γιαννακόπουλου να υποχρεωθεί με προσωρινή διαταγή η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να διαγράψει τις από 16/4/24 και 27/7/24 ανακοινώσεις της», ενώ στο τέλος προσθέτει πως «η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει προσφύγει στις αρμόδιες θεσμικές και δικαστικές αρχές».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός
«Στις 8/8/24 το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε το αίτημα του Δ. Γιαννακόπουλου να υποχρεωθεί με προσωρινή διαταγή η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να διαγράψει τις από 16/4/24 και 27/7/24 ανακοινώσεις της, που αφορούσαν τις γνωστές σε όλους προκλητικές αναρτήσεις του και να προβεί σε δημόσια δήλωση ανάκλησης και συγγνώμης προς τον Δ. Γιαννακόπουλο.
Μεταξύ άλλων, ο Δ. Γιαννακόπουλος ισχυρίστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου ότι η από 26/7/24 χυδαία επίθεσή του («θα φτύσετε το γάλα της μάνας σας») δεν αφορούσε δήθεν τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αλλά άγνωστους τρίτους.
Με την απόρριψη του αιτήματος προσωρινής διαταγής, η προσπάθεια του Δ. Γιαννακόπουλου να αποποιηθεί των ευθυνών του και να μας φιμώσει έπεσε στο κενό.
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει προσφύγει στις αρμόδιες θεσμικές και δικαστικές αρχές για τις συμπεριφορές του Δ. Γιαννακόπουλου και θα συνεχίζει να ενημερώνει σχετικά το φίλαθλο κοινό, όπως έχει δικαίωμα και υποχρέωση να πράττει».
- Ο Ίθαν Χοκ μετανιώνει για τα παιδικά χρόνια της κόρης του Μάγια – «Ήταν δύσκολα και περίπλοκα»
- Γιατί οι δότες σπέρματος αποκτούν εκατοντάδες παιδιά: Η βιομηχανία των 2 δισ. και ο ρόλος της Δανίας
- Κρήτη: Στις 16 οι συλλήψεις για τις παράνομες επιδοτήσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ – Βρέθηκαν πλάκες χρυσού
- Lloyd’s List: Marinakis and Angelicoussis at the Top – 17 Greeks in the Top 100 of Global Shipping
- Τσουκαλάς: Ο Ανδρουλάκης δεν αφήνει καμία σκιά, ο Μητσοτάκης παίζει κρυφτό – Ταινία Hollywood η κατάθεση Ξυλούρη
- Χρέος-μαμούθ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σχεδόν 1,5 δισ. ευρώ την «πνίγουν»


