Ξεσπά η Σίσσυ Τουμάση για τη φωτιά στην Αττική – «Ζούμε από τύχη»
Η αγαπημένη ηθοποιός Σίσσυ Τουμάση σε μια συγκλονιστική ανάρτηση μετά τη μεγάλη φωτιά στην Αττική.
Η αγαπημένη ηθοποιός Σίσσυ Τουμάση επέλεξε να εκφράσει τη βαθιά της θλίψη για τη μεγάλη φωτιά στην Αττική μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Σήμερα πενθούμε για τη γυναίκα που εγκλωβίστηκε στις φλόγες στο Πάτημα Βριλησσίων. Για τα σπίτια που κάηκαν – όχι, δε ξαναγίνονται, όπως λένε. Για το δάσος που έγινε στάχτη.
Για τον σκύλο που ήταν δεμένος με αλυσίδα και δεν μπόρεσε να φύγει. Για τη γάτα που περικυκλώθηκε από τη φωτιά. Για την αλεπού που λαμπάδιασε τρέχοντας ανάμεσα στα φλεγόμενα δέντρα. Για τη χελώνα που δεν κατάφερε να απομακρυνθεί. Για τα πουλιά, για τα ερπετά, για την μικροπανίδα.
Για όλα τα πολύτιμα που χάθηκαν και αυτό το καλοκαίρι. Για το μέλλον μας. Ζούμε από τύχη», υπογράμμισε η ηθοποιός Σίσσυ Τουμάση.
Η ανάρτηση για τις φωτιές από τη Σίσσυ Τουμάση
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση
- Σαχάρα το Ηράκλειο – «Πνίγηκε» από την αφρικανική σκόνη
- Europa League: Πρόκριση στα πλέι οφ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, νίκη 8άδας η Ρόμα – Η βαθμολογία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)


