Ολυμπιακοί Αγώνες: Οριστικά εκτός ρεπεσάζ η Πρεβολαράκη
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε το πρωί της Τετάρτης (7/8) στον πρώτο γύρο της κατηγορίας απ’ την Βέντλε με 3-2
Η πρόκριση της Γερμανίδας Ανίτα Βέντλε στον τελικό της κατηγορίας των 53κ. ελευθέρας γυναικών του Ολυμπιακού τουρνουά πάλης των Αγώνων του Παρισιού δεν ήρθε καθώς αποκλείστηκε απ’ την Γκούζμαν Γιέπες με 10-0, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός ρεπεσάζ και διεκδίκησης του δεύτερου χάλκινου μεταλλίου η Μαρία Πρεβολαράκη.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε το πρωί της Τετάρτης (7/8) στον πρώτο γύρο της κατηγορίας απ’ την Βέντλε με 3-2 και περίμενε ένα… δώρο απ’ τη Γερμανίδα με πιθανή πρόκρισή της στον τελικό, για να την «τραβήξει» στα ρεπεσάζ.
Αυτό εντέλει δεν έγινε και η Πρεβολαράκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στο «Παρίσι 2024» στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της.
- Τουρκικό πλοίο στις φλόγες μετά από ρωσική επίθεση στην Οδησσό
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Αποκάλυψη για τον Δανού δότη σπέρματος: Ενα παιδί στην Ελλάδα έχει πεθάνει από καρκίνο και ένα κάνει θεραπεία
- Οι ισχυροί γύρω από τον Έπσταϊν: Τραμπ, Κλίντον, Μπάνον σε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- Δήλωναν ανύπαρκτα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης

