
Ολυμπιακοί Αγώνες: Προκρίθηκε στα ημιτελικά των 200μ. πεταλούδας η Δαμασιώτη
Η Γεωργία Δαμασιώτη τερμάτισε στην πέμπτη θέση της τρίτης προκριματικής σειράς των 200 μέτρων πεταλούδας με χρόνο 2:09.55 και πήρε την πρόκριση στα σημερινά ημιτελικά με τον 13ο καλύτερο χρόνο.
Στην παρθενική παρουσία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η Γεωργία Δαμασιώτη σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. πεταλούδα και -εκμεταλλευόμενη και την πολύ μικρή συμμετοχή- θα έχει την ευκαιρία να κολυμπήσει στο Παρίσι σε έναν ημιτελικό.
Η 21χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια σημείωσε επίδοση 2:09.55, καταρρίπτοντας το 2:09.74 που είχε η ίδια από τις 25 Ιουνίου 2023 στη Ρώμη. Με το χρόνο αυτό, τερμάτισε 5η στην 3η προκριματική σειρά, κατετάγη 13η (σε σύνολο 19 αθλητριών) και στις 21:45 θα έχει την ευκαιρία να κάνει άλλη μία κούρσα και να κυνηγήσει ενδεχομένως ένα νέο ρεκόρ.
Ταχύτερη των προκριματικών ήταν η Κινέζα Γιουφέι Ζανγκ με 2:06.55, με δεύτερη την Αμερικανίδα Ρέγκαν Σμιθ (2:06.99).
- Ηράκλειο: Απολογείται ο 30χρονος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 28χρονης συζύγου του
- Οι Beatles επιστρέφουν στο 3 Savile Row: Το κτίριο της τελευταίας τους συναυλίας γίνεται μουσείο
- Γεωργιάδης: Ανήρτησε τη φωτογραφία που χρησιμοποίησαν και υποστήριξαν ότι πρόκειται για τον ίδιο
- Διαιτησία: Τα φάλτσα υπέρ του ΠΑΟΚ μετά την ανακοίνωση και η πλειοψηφία των Γερμανών
- Ο Τσίπρας έβαλε ψηλά τον πήχη: Nίκη στις εκλογές – Kόμμα και διακήρυξη τον Ιούνιο
- «Θα σε λέω Μαρία»: Οι bijoux de kant αποχαιρετούν το χώρο τους στο Μοναστηράκι με μία παράσταση




