
Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον ημιτελικό του μονού σκιφ ο Ντούσκος
Ο Στέφανος Ντούσκος προκρίθηκε με άνεση στον ημιτελικό του μονού σκιφ των Ολυμπιακών Αγώνων με χρόνο 6:56:68.
Ο Στέφανος Ντούσκος τερμάτισε τρίτος στην τρίτη προημιτελική σειρά του μονού σκιφ ανδρών με χρόνο 6:56.68 και πήρε άνετα την πρόκριση για τα ημιτελικά του αγωνίσματος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Ο Ντούσκος τερμάτισε πίσω από τον Ολλανδό φαν Ντορπ και τον Κροάτη, Νταμίρ Μάρτιν, ενώ βρέθηκε μπροστά από τους Πετερβάρι, Ζβεγκελί και Καρδόνα.
Να σημειωθεί πως, οι ημιτελικοί του μονού σκιφ ανδρών θα διεξαχθούν το πρωί της Πέμπτης (1/8).
- «Ποιος πρέπει να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού;» – Υπάρχει σωστή απάντηση;
- Λαζόπουλος για τις 17χρονες που έπεσαν από ταράτσα: «Οι γέροι άνθρωποι να το βουλώσουμε και να δούμε τι σκέφτονται οι νέοι»
- Νίκολιτς: «Αφελές το γκολ που δεχθήκαμε, αλλά η απόδοσή μας ήταν πολύ καλή»
- H κρυφή σχέση του Κένεντι με τη Νταϊάνα – Αμοιβαία έλξη, Τζάκι και Μητέρα Τερέζα – «Υπέροχα πόδια»
- Η Γερουσία επικυρώνει τον Κέβιν Γουόρς ως νέο πρόεδρο της Fed, ενώ ο Τραμπ πιέζει για μείωση των επιτοκίων
- Μπενίτεθ: «Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα, αλλά διαχειρίστηκε καλά το μομέντουμ ο Ολυμπιακός»



