Τι λένε στην Ισπανία για τον Ολυμπιακό: «Αυτοί οι τρεις είναι πιθανό να αποχωρήσουν»
Τους παίκτες του Ολυμπιακού που ίσως και να βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου αποκάλυψε ο Ισπανός δημοσιογράφος, Χαβιέρ Μαέστρο.
Ο μπασκετικός Ολυμπιακός φτιάχνει την ομάδα της επόμενης σεζόν και ήδη έχει «τρέξει» τις υποθέσεις που θεωρούσε κομβικές για την στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.
Οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει ήδη σε τρεις σπουδαίες μεταγραφές, καθώς έχουν ανακοινώσει τους Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λούκα Βιλντόζα και Κίναν Έβανς αναβαθμίζοντας σημαντικά την περιφέρειά τους, ωστόσο αυτό που «καίει» τον κόσμο των Πειραιωτών είναι η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ, μια υπόθεση δρομολογημένη μεταξύ τους και μένει να καμφθούν οι αντιστάσεις του Τορόντο.
Δημοσιεύματα από την Ισπανία και συγκεκριμένα, από τον δημοσιογράφο, Χαβιέρ Μαέστρο μιλούν και για τις πιθανές αποχωρήσεις από το ρόστερ του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ισπανός
«Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Κίναν Έβανς, όμως έχει τραυματιστεί στο γόνατο και θα λείπει μέχρι τον Φεβρουάριο. Έτσι, αποκτήθηκε και ο Λούκα Βιλντόζα και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ για τα γκαρντ.
Η απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ είναι το μεγάλο όνειρο και παρόλο που μπορεί να πάρει μέρες ή εβδομάδες, είναι πεπεισμένοι ότι θα τον αποκτήσουν. Οι ΜακΚίσικ, Πίτερ και Μπραζντέικις είναι υποψήφιοι για να αποχωρήσουν», ανέφερε στο ρεπορτάζ του στην ιστοσελίδα «Encestando».
Μέχρι στιγμής το πιο προχωρημένο θέμα φαίνεται πως είναι αυτό του Λιθουανού φόργουορντ, ο οποίος είναι κοντά στην επιστροφή του στην Ζαλγκίρις Κάουνας, έναν μόλις χρόνο μετά την μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους.
- Αγρίνιο: Διαρρήκτης σκαρφαλώνει σε τέντα και κλέβει εστιατόριο – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ιράκ: Επίθεση σε αμερικανική βάση και έκρηξη σε ξενοδοχείο στο Αρμπίλ
- Κύπρος: Tα ελικόπτερα Wildcat έφτασαν στη Βρετανική Βάση Ακρωτηρίου
- Πάτρα: Γνωστός γιατρός συνελήφθη για παιδική πορνογραφία – Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του
- Στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Μεντιλίμπαρ, Πάσπαλι και Κωστούλας (vid+pics)
- Επαναπατρίστηκαν 87 Ελλήνες πολίτες από το Ομάν στην Αθήνα – Ανάμεσά τους ένα βρέφος
