
Στην Χάιντουκ για δύο χρόνια ο Τζέκο
Στην Χάιντουκ Σπλιτ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος θα έχει ως προπονητή τον Τζενάρο Γκατούζο…
Ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο εργάσθηκε στη Μαρσέιγ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κροατία, καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Χάιντουκ Σπλιτ και θα έχει στη διάθεση του τον Εντιν Τζέκο.
Ο Ιταλός κόουτς κάνει το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν και εισηγήθηκε την απόκτηση του Εντιν Τζέκο.
Ο 38χρονος Βόσνιος φορ, μετά από σπουδαία καριέρα σε Αγγλία και Ιταλία (Μάντσεστερ Σίτι και Ρόμα, Ιντερ αντίστοιχα) το περασμένο καλοκαίρι εντάχθηκε στο δυναμικό της Φενέρμπαχτσε.
Στο τουρκικό πρωτάθλημα συνέχισε να κάνει αυτό που ξέρει καλά, πετυχαίνοντας 25 γκολ και δίνοντας δέκα ασίστ, αλλά δεν ήταν στα πλάνα του νέου τεχνικού της «Φενέρ», Ζοσέ Μουρίνιο, για τη νέα σεζόν και ΜΜΕ στο Σπλιτ αναφέρουν πως ήδη έχει βάλει την υπογραφή του στα συμβόλαια με την κροατική ομάδα, η οποία κατέλαβε την τρίτη θέση και θα λάβει μέρος στο Conference League.
- Το El Niño επιστρέφει ισχυρό και θεαματικό εν μέσω κλιματικής κρίσης – Επηρεάζεται η Ελλάδα;
- Συνταγή: Κεφτεδάκια με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης
- Φαρμακοποιοί: Πρόβλημα δημόσιας υγείας η κατ΄ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ
- Νεκρή βρέθηκε 74χρονη στις τουαλέτες του Πολιτιστικού Κέντρου στο Άργος Ορεστικού
- Δυσαρεστημένος ο Τραμπ με την πρόταση του Ιράν αλλά την εξετάζει – Δεκάδες χώρες ζητούν το άνοιγμα του Ορμούζ
- Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα – Έως τους 27 βαθμούς η θερμοκρασία


