Τζέκο: «Εντυπωσιάστηκα από τον Ολυμπιακό»
Ο επιθετικός της Φενερμπαχτσέ σχολίασε την κλήρωση με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Europa Conference League.
Η Φενέρμπαχτσε θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League, σε ένα ζευγάρι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ο αρχηγός των Τούρκων, Έντιν Τζέκο, μίλησε σε ΜΜΕ της γειτονικής χώρας για την κλήρωση τονίζοντας πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» στη ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
«Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50», ανέφερε μεταξύ άλλων ο επιθετικός της Φενερμπαχτσέ.
Όσα είπε ο Τζέκο:
Για τον Ολυμπιακός: «Παρακολουθήσαμε τον δεύτερο αγώνα του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που έπαιξε χθες ο Ολυμπιακός. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Πρέπει να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Κέρδισαν 6-1, αλλά νομίζω ότι οι πιθανότητες τους είναι 50-50 στον αγώνα τους εναντίον μας. Γιατί κάθε ομάδα σε αυτό το επίπεδο είναι καλή, οπότε βλέπω ίσες τις πιθανότητες».
Για το αν είναι πλεονέκτημα που θα παίξουν το δεύτερο ματς στην έδρα τους: «Φυσικά, δεν ξέρω, γιατί στο σημερινό ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει πλεονέκτημα εκτός έδρας γκολ. Φυσικά, θα υπάρχουν πλεονεκτήματα στο να παίζεις το δεύτερο ματς εντός έδρας. Ωστόσο, δεν μπορώ να το πω ως εκατό τοις εκατό πλεονέκτημα γιατί στον τελευταίο γύρο μας κέρδισε η Ουνιόν πχ. Όπως είδαμε στο ματς του Σεν-Ζιλουάζ, κερδίσαμε εκτός έδρας και χάσαμε εντός έδρας. Φυσικά, το σημαντικό θα είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο ματς που θα παίξουμε στην Αθήνα».
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει στη σειρά των τελικών όταν επικρατεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ
- Μπαρτζώκας για Ντόρσεϊ: «Κάνει θεραπεία, θα δούμε για το Game 2»
- Ολυμπιακός: Έκτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα
- Ο Αταμάν αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου: «Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι οι βολές, 29-5» (vid)
- Ολυμπιακός: Έφτασε τις 18 σερί νίκες σε Euroleague και πρωτάθλημα
- Μπαρτζώκας: «Πάντα το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό – Δεν υπάρχει καμία κούραση» (vid)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πότε θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός
- Απογοητευμένη η Σαμπαλένκα μετά την ήττα – σοκ από την Σνάιντερ: «Θέλω να σταματήσω το τένις…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442