Γάτα: Απίστευτο βίντεο – Τσακώνεται και… καθαρίζει το σπίτι ταυτόχρονα
Μια μαύρη γάτα αποδεικνύεται πολυπράγμων και... σαρώνει στο διαδίκτυο
Viral έχει γίνει γάτα στο διαδίκτυο που καταφέρνει να κάνει δύο πράγματα ταυτόχρονα. Και, μάλιστα, όχι ό,τι κι ό,τι.
Άλλη μια απόδειξη ότι οι γάτες είναι… από άλλον πλανήτη
Την ώρα που τσακώνεται με άλλη γάτα, την οποία έχει στριμώξει σε τοίχο, καταλαβαίνει ότι πίσω της έρχεται η σκούπα-ρομπότ.
Δεν αγχώνεται όμως. Αντίθετα, την κατευθύνει με το πόδι της και συνεχίζει τον καυγά. Το βίντεο δεν μας δείχνει πώς κατέληξε η διαμάχη των δύο γατών, ωστόσο η μαυρούλα φαίνεται να έχει το προβάδισμα.
Δείτε το βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου:
So smooth.. 😅 pic.twitter.com/TNcFMgdVhc
— Buitengebieden (@buitengebieden) June 22, 2024
Ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο Χ (πρώην Twitter) δεν είναι η πρώτη φορά που φιλοξενεί τέτοια βίντεο και όσοι είστε χρήστες της πλατφόρμας, λογικά θα τον γνωρίζετε.
Σε προηγούμενη ανάρτησή του είχε αναδείξει μια γάτα με ικανότητες «κάλυψης – απόκρυψης», για να χρησιμοποιήσουμε και έναν όρο από τον Ελληνικό Στρατό.
Όπως μπορείτε να δείτε, η πρωταγωνίστρια ήθελε να επιτεθεί σε άλλη γάτα, αλλά δεν ήθελε να δείξει τις προθέσεις της. Αρχικά, κάνει… γλύκες και κυλιέται στο πάτωμα, ωστόσο στη συνέχεια κάνει μια πολύ γρήγορη επίθεση με αποτέλεσμα να αιφνιδιάσει την αντίπαλό της.
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:
Never let them know your next move.. 😅 pic.twitter.com/HadnyvPuaA
— Buitengebieden (@buitengebieden) June 22, 2024
- ΠΑΣΟΚ: Κρίσιμα ερωτήματα για τον θάνατο της Μαρίας Λαδά στο «Ελ. Βενιζέλος» – «Οργή για την ανεπάρκεια υποδομών»
- Υποκλοπές: το δημόσιο δεν θα έπρεπε να είχε στραφεί εναντίον αυτών των «ιδιωτών»;
- Η Σίντνεϊ Σουίνι έδειξε τις ικανότητες της με την μπάλα μετά το ματς της Σπόρτινγκ (pics, vid)
- Νιλ Σεντάκα: Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο θρύλος του ροκ εν ρολ
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 28 Φεβρουαρίου – Γιατί θεωρείται άτυπο Ψυχοσάββατο
- Δεν βρίσκεται στην Τεχεράνη ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, λέει το Ιράν – Έκλεισε ο εναέριος χώρος της χώρας

