Τραγωδία στα Χανιά: Ναυαγοσώστης εξέπνευσε στο νοσοκομείο μετά από άγριο επεισόδιο
Το συμβάν σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μέχρι στιγμής, ωστόσο την ώρα του επεισοδίου, ο 25χρονος άνδρας κατέρρευσε
Την τελευταία του πνοή άφησε ένα άνδρας 25 ετών στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ναυαγοσώστης βουλγαρικής καταγωγής, διεκομίσθη με ανακοπή στο Νοσοκομείο Χανίων αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και κατέληξε.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, πριν συμβεί το τραγικό συμβάν προηγήθηκε ένας έντονος διαπληκτισμός του 25χρονου με κάποια άτομα, ομοεθνείς του, στις Καλύβες Αποκορώνου. Ο νεαρός πρόλαβε να απομακρυνθεί από τον καυγά, ενώ λίγο αργότερα κατέρρευσε και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.
Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες
Το συμβάν σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μέχρι στιγμής. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Αρχών, όπου έσπευσαν στο σημείο που έλαβε χώρα το επεισόδιο και προχώρησαν σε προσαγωγές.
Την ίδια ώρα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και ποια ήταν η αιτία του επεισοδίου που είχε τραγική κατάληξη σε αναμονή και της ιατροδικαστικής εξέτασης.
- Εγκαίνια για το νέο γήπεδο στο Δήμο Πολυγύρου
- «Φως στο Τούνελ» στο MEGA: Κυρίαρχο στην τηλεθέαση και την Παρασκευή 20 Μαρτίου
- Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς θέλει να γιατρέψει την πληγωμένη σας καρδιά με έμπνευση από τη Μαρία Κάλλας
- Ο Μάνταλος και το μήνυμα στον γιο του για την ΑΕΚ
- Σε εξέλιξη η εξειδίκευση των μέτρων για fuel pass και παρεμβάσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Βιοτέχνης ή πυροσβέστης; Η ΑΙ αναγκάζει του νέους να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό



