Ένα άγριο επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ (21/12) στα διόδια του Αιγίου με θύμα μια νεαρή γυναίκα.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο που παρουσιάζει το in, τρεις νεαροί με κουκούλες έχουν επιτεθεί σε μια γυναίκα και προσπαθούν να την βάλουν με τη βία στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Την τραβούσαν στο αυτοκίνητο
Ο ένας την τραβά από τα χέρια, ο άλλος προσπαθεί να την πιάσει από τα πόδια ενώ ο τρίτος κρατά ανοιχτή την πόρτα του οχήματος.
Η γυναίκα αντιστέκεται έχοντας πέσει στο έδαφος ενώ έχει ξεγυμνωθεί από τη μέση και πάνω.
Οι φωνές και τα ουρλιαχτά της γυναίκας πραγματικά σοκάρουν.
Έντρομη η γυναίκα
Τελικά καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια των τριών νεαρών και τρέχει έντρομη ουρλιάζοντας.
Τα άτομα μπαίνουν στο αυτοκίνητο και κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση που τρέχει η γυναίκα.
Υπάρχουν μαρτυρίες ότι το όχημα των τριών νεαρών είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα ενώ ήταν σπασμένες και μπάρες των διοδίων.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο
Πληροφορίες αναφέρουν ότι περιστατικό πιθανότατα συνδέεται με κύκλωμα διακίνησης μεταναστών. Για την υπόθεση είχαν γίνει δύο συλλήψεις την περασμένη Κυριακή.
Η άτυχη αλλοδαπή γυναίκα σχετίζεται με έναν από τους συλληφθέντες και πιθανότατα ασσύληπτα μέλη της συμμορίας της επιτέθηκαν για κάποιο λόγο.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).