«Κοντά στην Μπενφίκα ο Παυλίδης» (vid)
Η Μπενφίκα βρίσκεται σε αναζήτηση ενός επιθετικού, με τους Πορτογάλους να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον προς τον Βαγγέλη Παυλίδη.
Έτοιμος να πραγματοποιήσει μία μεταγραφή… ζωής είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης, καθώς οι διαπραγματεύσεις της Αλκμάαρ με την Μπενφίκα είναι πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο κι ο διεθνής Έλληνας επιθετικός είναι κοντά στη μετακόμισή του στους «αετούς» της Λισαβόνας.
Ο Παυλίδης ήταν εξαρχής ο βασικός στόχος του τεχνικού της Μπενφίκα, Σμιντ για την κορυφή της επίθεσης και η διοίκηση του πορτογαλικού κλαμπ, κατέθεσε πρόταση προς την ΑΖ η οποία ξεπερνάει τα 20 εκατ. ευρώ, συν ποσοστό μεταπώλησης.
Η σπουδαία σεζόν που κάνει ο Παυλίδης τον έχουν φέρει μια… ανάσα από την Μπενφίκα.
Οι συζητήσεις έχουν φτάσει πλέον σε τελικό στάδιο και με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του Παυλίδη με την Αλκμάαρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, στην Πορτογαλία θεωρείται δεδομένο πως θα ενδώσει στις πιέσεις της πορτογαλικής ομάδας και θα παραχωρήσει τον πρώτο σκόρερ της την τελευταία διετία σε όλες τις διοργανώσεις.
Δείτε μερικά από τα γκολ που πέτυχε φέτος:
- Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Τι λένε εκπαιδευτές σκύλων για το περιστατικό με τον θάνατο του 2χρονου παιδιού
- Πρώην γενικός διευθυντής Σπαρτάκ για Λιβάι Γκαρσία: «Η χειρότερη μεταγραφή, μας ξεγέλασαν…»
- Σάλος στη Γαλλία με τη Μπριζίτ Μακρόν: Αποκάλεσε «βρωμιάρες σκύλες» φεμινίστριες που διαμαρτύρονταν έξω από θέατρο
- Seeds for the Future: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Huawei που ταξιδεύει Έλληνες φοιτητές και φοιτήτριες στο κέντρο της τεχνολογίας
- Δίκη υποκλοπών: Καταθέτει ο Χρήστος Ράμμος, μάρτυρας – κλειδί για το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Η Πολωνία προετοιμάζεται για πόλεμο: «Ανατολική ασπίδα», καταφύγια και στρατιωτική εκπαίδευση των πολιτών



