
Κεφαλονιά: Στο λιμάνι το θηριώδες κρουαζιερόπλοιο «Norwegian Viva» – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
10ήμερο ταξίδι στην Αδριατική πραγματοποιεί το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο της Norwegian Cruise Line
To πελώριο, υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Norwegian Viva κατέπλευσε σήμερα στο λιμάνι του Αργοστολίου.
Πρόκειται για ένα νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο της εταιρίας Norwegian Cruise Line (NCL), που έκανε το παρθενικό του ταξίδι τον Αύγουστο του 2023.
Το 10ήμερο ταξίδι στην Αδριατική
Σήμερα, βρίσκεται στο μέσο μιας 10ήμερης κρουαζιέρας που ξεκίνησε από την Ιταλία με ενδιάμεσους προορισμούς την Κροατία, την Μάλτα, την Ελλάδα (σε Κεφαλονιά και Κέρκυρα) και την Σλοβενία, για να καταλήξει στην Ιταλία.
Από το πρωί που κατέπλευσε στο λιμάνι της Κεφαλονιάς, κατέβηκαν στο Αργοστόλι οι χιλιάδες επιβάτες που μεταφέρει, οι οποίοι απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του inkefalonia.gr:
- Η ΝΔ που επιτίθεται ανοίκεια στην ευρωπαϊκή εισαγγελία κατηγορεί την αντιπολίτευση για «άρρωστο κλίμα»
- Σκύλος και φαγητό: Ποιες είναι οι αιτίες που «ξεχειλίζει» από ενθουσιασμό. Θα σας εκπλήξουν!
- Θρίλερ σε bulk carrier στον Κόλπο του Άντεν: Drone με πυρομαχικό 50 κιλών εξουδετερώθηκε εν πλω σε επιχείρηση 12 ωρών
- Πρωτομαγιά 1994-2026: Η μέρα που ο Θεός της Ταχύτητας, Άιρτον Σένα, έφυγε για την αιωνιότητα (vids, pics)
- Αίγυπτος: Γερμανός τουρίστας πέθανε από δάγκωμα φιδιού – Μπήκε μέσα στο παντελόνι του
- «Τη φλόγα του αγώνα κρατάμε ζωντανή» – Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά





