Λέσβος: Τροχαίο με δύο Ι.Χ και την παράσυρση δύο πεζών
Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό μίας γυναίκας
Σοβαρό τροχαίο ανάμεσα σε δύο Ι.Χ σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (27/4) στην περιοχή Παναγιούδα της Λέσβου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετά τη σύγκρουση, το ένα ΙΧ εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε δύο πεζούς, εκ των οποίων ο ένας παρελήφθη από το ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο άλλος πεζός τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ οι επιβαίνοντες των οχημάτων τραυματίστηκαν ελαφρά. Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε η επέμβαση τεσσάρων πυροσβεστών προκειμένου να απεγκλωβιστεί μία γυναίκα.
Με χρήση διασωστικής σειράς απεγκλωβίστηκε μία γυναίκα, συνέπεια τροχαίου και παρελήφθη από #ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β, στην περιοχή Παναγιούδα Λέσβου. Επιχείρησαν 4 #πυροσβέστες με 1 όχημα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 27, 2024
- Εύκολα και γρήγορα: Τρεις διατάσεις που «ξεκλειδώνουν» μυαλό και σώμα
- Τι αλλάζει με τα πρόστιμα για όσους δεν πληρώσουν έγκαιρα τα τέλη κυκλοφορίας
- Τεχνητή Νοημοσύνη: «Βλέπει» φτωχά και πλούσια έθνη;
- Μείωση 40% των νοσοκομειακών λοιμώξεων απέτρεψε 17.000 μέρες νοσηλείας επιπλοκών
- Συνταγή: Τονοσαλάτα με καστανό ρύζι, ρόδι, σταφίδα & λαχανικά
- Πόσο Τραμπ μπορεί να αντέξει η Ευρώπη;





