Χάος σε πτήση: Κόπηκε το ρεύμα κατά την απογείωση και οι επιβάτες άρχισαν να κλαίνε
Oι επιβάτες τρόμαξαν, άρχισαν να κλαίνε και να παλεύουν για να αναπνεύσουν.
Χάος σε πτήση της AirAsia κατά τη διάρκεια απογείωσης από το αεροδρόμιο της Αυστραλίας. Το αεροπλάνο έχασε την ισχύ του πριν προλάβει να πετάξει, με τους επιβάτες να βιώνουν τον απόλυτο πανικό.
Κατά τη διάρκεια της διακοπής ρεύματος οι επιβάτες τρόμαξαν, άρχισαν να κλαίνε και να παλεύουν για να αναπνεύσουν εντός του αεροπλάνου όπως δήλωσε ένας επιβάτης στο Nine News.
«Τεχνικά προβλήματα»
Ο ίδιος επιβάτης δήλωσε ότι 17 συνεπιβάτες του αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο και ότι κατά τη διάρκεια της διακοπής είχαν μείνει αποκλεισμένοι χωρίς καμία βοήθεια από το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας.
Ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Περθ επιβεβαίωσε ότι οι επιβάτες κατέβηκαν εθελοντικά από το αεροσκάφος λόγω «τεχνικών προβλημάτων». «Ενημερωθήκαμε για ένα τεχνικό πρόβλημα στο αεροδρόμιο καθώς το αεροσκάφος αναχωρούσε λίγο πριν τις 3 το πρωί» , δήλωσε ο εκπρόσωπος.
Το αεροπλάνο τελικά απογειώθηκε από την Αυστραλία με προορισμό την Τζακάρτα και έφτασε με καθυστέρηση μιάμισης ώρας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.
Panic breaks out on AirAsia flight from Perth to Jakarta with passengers crying and unable to breathe after power outage https://t.co/L3UMC411h8 pic.twitter.com/0rGLt3Exle
— Daily Mail Online (@MailOnline) April 24, 2024
- Τσιτσιπάς: «Δεν ήμουν σίγουρος αν θα έβλεπα ξανά τον εαυτό μου σ’ αυτό το επίπεδο»
- «Δεν είναι μαγκιά να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου» – Η Βάνα Μπάρμπα για τη μονογονεϊκότητα, το sex, τον Μπερλουσκόνι και τις προδοσίες
- Πρωτοχρονιάτικα πυροτεχνήματα στην Αίτνα – Υποδέχτηκε το 2026 με έκρηξη και ποτάμι λάβας
- Ο Ουάρντα… αυτοανακοινώθηκε στον Ηρακλή (pic)
- Η SpaceX του Μασκ κατεβάζει τους δορυφόρους της πιο κοντά στη Γη για λόγους ασφάλειας
- Πρωτοχρονιά: Όταν το ρεβεγιόν καταλήγει σε τραγωδία… – Γιορτές με αιματηρή κατάληξη τα τελευταία 25 χρόνια


