Η διαμάχη για το γκολ-φάντασμα του Λαμίν Γιαμάλ κατά τη διάρκεια του Ρεάλ Μαδρίτης–Μπαρτσελόνα την περασμένη Κυριακή, με το σκορ ισόπαλο (1-1), δεν δείχνει να υποχωρεί. Τελικά, στο τελευταίο σφύριγμα η νίκη πήγε στους «Μπλάνκος» του Κάρλο Αντσελότι (3-2), που πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο στην κατάκτηση της La Liga.
Όπως μετέδωσε το καταλανικό ραδιόφωνο RAC1, η «Μπάρτσα», αφού πληροφορήθηκε ότι η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της για την αποστολή των εικόνων και του ήχου VAR σχετικά με το επίμαχο επεισόδιο (η τεχνολογία Goal Line δεν υπάρχει στη La Liga), αποφάσισε να στραφεί στην Δικαιοσύνη.
Η προσφυγή του καταλανικού συλλόγου στην τακτική Δικαιοσύνη έχει ως στόχο να αναγκάσει την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με απόφαση δικαστή πια, να παραδώσει το υλικό που ζήτησαν οι «Μπλαουγκράνα».
Ο πρόεδρος του σωματείου, Ζοάν Λαπόρτα, δεν έκρυψε ποτέ ότι πρόθεσή του είναι να επαναληφθεί το παιχνίδι λόγω σοβαρού τεχνικού λάθους. Ένα ενδεχόμενο, όμως, που φαίνεται πολύ δύσκολο, δεδομένου ότι ήδη υπάρχει προηγούμενο στη La Liga για την ίδια υπόθεση και συνέβη την περασμένη περίοδο.
Κατά σύμπτωση, στην υπόθεση είχαν εμπλακεί τότε οι άλλες δύο ομάδες της Βαρκελώνης και της Μαδρίτης, η Εσπανιόλ και η Ατλέτικο. Οι Καταλανοί εξακολουθούν να διαμαρτύρονται για ένα γκολ-φάντασμα, αφού αποδείχθηκε ότι το τέρμα για το 2-0 του σημείωσε ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν ήταν έγκυρο, δεδομένου ότι η μπάλα δεν είχε περάσει εντελώς την γραμμή.
Από εκείνο το σημείο είχε προκύψει μια μακρά συζήτηση σχετικά με την ευκαιρία να εξοπλιστεί και η La Liga με την τεχνολογία Goal Line, αλλά επικράτησε η σκληρή γραμμή του προέδρου της κορυφαίας ισπανικής ποδοσφαιρικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, ενάντια στην τεχνολογία που διατίθεται από τη FIFA και η οποία εφαρμόζεται στα υπόλοιπα «μεγάλα» ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ακόμα και στην ιταλική Serie B.
Η υπόθεση θυμίζει επίσης τον αγώνα της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ, με το κανονικό γκολ του Λουίς Ντίας που ακυρώθηκε. Σε αυτή την περίπτωση οι «Κόκκινοι» δεν ζήτησαν να επαναληφθεί ο αγώνας, αλλά η Premier League μπόρεσε να ακούσει δημόσια τις συζητήσεις μεταξύ διαιτητή και VAR για τις αμφισβητούμενες φάσεις.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.