Με δύο σημαντικές απουσίες ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι
Χωρίς τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
Ο Ολυμπιακός θα δώσει αύριο, βράδυ Πέμπτης (4/4, 20:00) έναν πολύ κρίσιμο αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της Regular Season της Euroleague.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο πολύ σημαντικών παικτών του για την αναμέτρηση με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.
Ο λόγος για τους Φιλίπ Πετρούσεφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν από θέματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα, με τον Πετρούσεφ να παραμένει στα «πιτς» μετά το οστικό οίδημα που υπέστη απέναντι στη Βιλερμπάν πριν από δύο εβδομάδες.
Επέστρεψε ο Μίλου, αλλά…
Όσον αφορά τον Μιλουτίνοφ, ο σέντερ των «ερυθρόλευκων» επέστρεψε την Τρίτη (3/4) στις προπονήσεις του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στα τέλη Ιανουαρίου, στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.
Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Βελιγράδι με τους εξής 13 παίκτες: Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος, Λούντζη, Μήτρου Λονγκ, Κάνααν, ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκη, Μπραζντέικις, Παπανικολάου, Πίτερς, Σίκμα, Ράιτ και Φαλ.
- Λάρισα: Στόχος ληστών κοσμηματοπωλείο λίγα μέτρα μακριά από τα δικαστήρια
- Σκιάθος: Πέθανε 38χρονη λεχώνα είκοσι ημέρες αφότου γέννησε το τρίτο παιδί της
- Champions League: Ματσάρες με ξεκάθαρα φαβορί και… Χρήστο Τζόλη
- Επικίνδυνες οι κάμπιες για τον σκύλο – Τι μπορεί να του προκαλέσουν
- Γιώργος Μαζωνάκης: Πότε επιστρέφει στο νυχτερινό κέντρο μετά την εγχείρηση χολής
- Μονέκε: «Αυτή ήταν η ατάκα μου στον Μάικ Τζέιμς για την επόμενη ομάδα του»
