Άγιοι Ανάργυροι: Άγρια δολοφονία 28χρονης – Την μαχαίρωσε ο πρώην σύντροφός της και μετά αυτοτραυματίστηκε
Η γυναίκα είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα για να κάνει καταγγελία εις βάρος του 39χρονου ο οποίος της είχε στήσει καρτέρι και την περίμενε
Θανάσιμα τραυματισμένη εντοπίστηκε 28χρονη γυναίκα στους Αγίους Αναργύρους με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.
Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης της άγριας δολοφονίας φέρεται να είναι ο 39χρονος πρώην σύντροφός της ο οποίος εντοπίστηκε στο σημείο τραυματισμένος και διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Γεννηματάς συνοδεία αστυνομικών.
Πώς συνέβη
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης αφού μαχαίρωσε τη γυναίκα στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό με το ίδιο μαχαίρι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα μαζί με έναν φίλο της είχε πάει στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων για να καταγγείλει τον 39χρονο επειδή τον είδε να την περιμένει έξω από το σπίτι της και φοβήθηκε.
Της επιτέθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα
Αφού βγήκαν από το αστυνομικό τμήμα ο φίλος της αποχώρησε. Ωστόσο σε κοντινή απόσταση ο 39χρονος φαίνεται ότι είχε στήσει καρτέρι στην γυναίκα και της επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς την θανάσιμα.
Στη συνέχεια ο ίδιος αυτομαχαιρώθηκε στον λαιμό.
Στο σημείο, σε κοντινή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα, εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα και σοβαρά τραυματισμένος ο 39χρονος.
- Ο πολιτικός περφόρμερ Πάβελ Κρισεβίτς αναγκάστηκε να φύγει από τη Ρωσία: «Φύγε ή θα σε ξαναβάλουμε φυλακή»
- Σχέση: Οι τέσσερις «κανόνες» για την επιλογή συντρόφου
- «Συμβούλιο Ειρήνης» – Ο Τραμπ, ο διπλωμάτης από τα Βαλκάνια και η θολή επόμενη ημέρα στη Γάζα
- Ο Τραμπ έδωσε 10 υποσχέσεις πριν από ένα χρόνο – Τι συνέβη από τότε;
- Κακοκαιρία: «Αναμένονται ανησυχητικά ύψη βροχής – Η Αττική θέλει ειδική μεταχείριση» λέει ο Κώστας Λαγουβάρδος στο in
- «Πράσινο φως» της Ευρωβουλής στον κανονισμό για τα κρίσιμα φάρμακα







