ΗΠΑ: Ο Τραμπ πουλάει… Βίβλους, πριν από το Πάσχα των καθολικών
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί να προσελκύσει τους Ευαγγελικούς κύκλους και ενθαρρύνει τους υποστηρικτές του να αγοράσουν τη Βίβλο που τους προτείνει, έναντι 59,99 δολαρίων
«Δώστε την πίστη της στην Αμερική» καλεί τον κόσμο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ανακοίνωσε την επ’ αμοιβή σύμπραξή του με έναν σταρ της μουσικής κάντρι, προκειμένου να πωλούν Βίβλους, το «αγαπημένο του βιβλίο», όπως έχει πει στο παρελθόν.
«Η θρησκεία και ο χριστιανισμός είναι τα δύο πράγματα που λείπουν περισσότερο σ’ αυτή τη χώρα», ανέφερε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία σε ένα τρίλεπτο βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπό του, την πλατφόρμα Truth Social, εν μέσω της Μεγάλης Εβδομάδας πριν από το Πάσχα των καθολικών.
Στην ανάρτησή του, ο Ντόναλντ Τραμπ, που προσπαθεί να προσελκύσει τους Ευαγγελικούς κύκλους, ενθαρρύνει τους υποστηρικτές του να αγοράσουν τη Βίβλο που τους προτείνει, έναντι 59,99 δολαρίων.
«Πρέπει να ξαναδώσουμε στην Αμερική την πίστη της», λέει, παραπέμποντας στο εμβληματικό σλόγκαν της προεκλογικής εκστρατείας του «Ξαναδώστε στην Αμερική το μεγαλείο της».
Όλα για την ψήφο
Στον ιστότοπό του, ο οργανισμός που προωθεί τη συγκεκριμένη Βίβλο γράφει ότι είναι «η μοναδική εγκεκριμένη από τον Ντόναλντ Τραμπ».
Στο εξώφυλλο της Βίβλου αναγράφεται το τραγούδι «God Bless the USA» που ακούγεται σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Τραμπ
Διευκρινίζει ότι τα έσοδα δεν θα χρησιμοποιηθούν για να χρηματοδοτηθεί η προεκλογική εκστρατεία του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου, αλλά ότι η εικόνα του χρησιμοποιείται στο πλαίσιο μιας «επ’ αμοιβή συνεργασίας».
Η Βίβλος πωλείται σε συνεργασία με τον γνωστό συντηρητικό μουσικό Λι Γκρίνγουντ, το τραγούδι του οποίου «God Bless the USA» (Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική) ακούγεται σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Τραμπ.
- «Την έκανα follow, μπορείτε να κοιμηθείτε»: Τίτλοι τέλους στην κόντρα Μαίρη Συνατσάκη- Κατερίνα Καινούργιου
- Hellenic Train: Ακυρώνονται δρομολόγια του Οδοντωτού λόγω πτώσης δέντρων
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ έδωσαν τελεσίγραφο σε Ουκρανία και Ρωσία να τερματίσουν τον πόλεμο μέχρι τον Ιούνιο
- Νέα διάκριση για Μουζακίτη και Καρέτσα: Στους κορυφαίους νέους παίκτες σύμφωνα με το CIES (pics)
- Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να ευθύνεται για την έκρηξη – Χωρίς έλεγχο για 12 χρόνια οι σωληνώσεις
- Φάμελλος: Ρουσφέτια, υποκλοπές και σκάνδαλα διαβρώνουν την εμπιστοσύνη προς την πολιτική και τους θεσμούς






