Εγκληματικό τάκλιν στο Μέσι – Παραλίγο… τραγωδία για τον Αργεντίνο
Ο Λιονέλ Μέσι δέχθηκε ένα σκληρό τάκλιν στην αναμέτρηση της Ίντερ Μαϊάμι αλλά συνέχισε κανονικά τον αγώνα. παρά τους αρχικούς φόβους για κάτι σοβαρό.
Η Ίντερ Μαϊάμι αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Νάσβιλ εκτός έδρας, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο 90+5′ με τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες να «σώζουν» τον βαθμό στο τέλος της αναμέτρησης.
Ωστόσο η στιγμή που έμεινε από το ματς είναι το μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Μέσι από αντίπαλό του, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει, τον χτύπησε άτσαλα με τους πάντες να τρομάζουν προς στιγμή.
Ο Αργεντινός έμεινε στο χορτάρι, έχοντας εμφανείς εκφράσεις πόνου, οι γιατροί τον εξέτασαν, αλλά συνέχισε κανονικά το ματς μέχρι το φινάλε καθησυχάζοντας τους πάντες.
Δείτε την επίμαχη φάση:
— Messi Xtra (@M30Xtra) March 8, 2024
- Για αυτό αλλάζει πρόεδρο η Μπαρτσελόνα
- Η Μάργκο Ρόμπι φόρεσε ένα δερμάτινο σετ μεγαλύτερο σε ηλικία από αυτήν – Αλλά τα παπούτσια της έκλεψαν την παράσταση
- Ουκρανία: Μειώνουν την πυρηνική παραγωγή λόγω επιθέσεων – Χτύπημα Κιέβου σε ρωσικό εργοστάσιο πυραυλικού καυσίμου
- Ο EFSA υπέρ του εμβολιασμού για την ευλογιά των αιγοπροβάτων – «Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη η κυβέρνηση», λέει ο Β. Κόκκαλης
- Αβέβαιο το μέλλον του Κουζμίνσκας στην ΑΕΚ: «Ψάχνεται να φύγει» (pic)
- Greek Tax Filings: Which 18-Year-Olds Must File in 2026

