Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολοταχώς για... νέα Μπαρτσελόνα η Ίντερ Μαϊάμι – Θέλει και άλλον συμπαίκτη του Μέσι ο Μπέκαμ

Ολοταχώς για… νέα Μπαρτσελόνα η Ίντερ Μαϊάμι – Θέλει και άλλον συμπαίκτη του Μέσι ο Μπέκαμ

Σέρχιο Μπουσκέτς, Λουίς Σουάρες, Ζόρντι Άλμπα και… συνεχίζει η Ίντερ Μαϊάμι

Μια ομάδα αστέρων θέλει να δημιουργήσει στην Ιντερ Μαϊάμι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, καθώς μετά τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι που συντάραξε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και την απόκτηση των Σέρχιο Μπουσκέτς, Λουίς Σουάρες και Ζόρντι Άλμπα, είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μια ακόμη μεταγραφή από την Μπαρτσελόνα διεκδικώντας την υπογραφή του Σέρχι Ρομπέρτο.

Ο 32χρονος Ισπανός μέσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και επειδή δεν είναι στα πλάνα της διοίκησης να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, θέλει να περάσει τον Ατλαντικό και να παίξει κι αυτός στην ομάδα του Μαϊάμι.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας «Mundo Deportivo» ο Ρομπέρτο απέρριψε δελεαστική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία και θέλει να παίξει ξανά με τους πρώην συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα.

O γιος του Φερνάντο Ρεδόνδο συμπαίκτης του Μέσι

Μεγαλώνει η αργεντίνικη παροικία στην Ίντερ Μαϊάμι. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Φεντερίκο Ρεδόνδο από την Αρχεντίνος Τζούνιορς καταβάλλοντας το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ στο σύλλογο από την Αργεντινή.

Ο 21χρονος διεθνής μέσος, ο οποίος είναι ο γιος του άλλωτε θρύλου της Ρεάλ Μαδρίτης και της Αργεντινής, Φερνάντο Ρεδόνδο, μετά από μία γεμάτη χρονιά στην Αρχνεντίνος Τζούνιορς, στην οποία κατέγραψε 58 συμμετοχές, με 2 γκολ και 2 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις θα δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο MLS. Το συμβόλαιο του ταλαντούχου μέσου έχει διάρκεια μέχρι το 2027, ενώ προβλέπεται και οψιόν επέκταση για ακόμα έναν χρόνο.

Ο Ρεδόνδο είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της αλμπισελέστε, έχοντας αγωνιστεί με το εθνόσημα 17 φορές. Στα «φλαμίγκο» εκτός από τον 8 φορές κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, θα συναντήσει τους συμπατριώτες του Τάτα Μαρτίνο και Νίκολας Φρέιρε.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024