ΠΑΣΟΚ: Ο Βορίδης μαρτύρησε την απάτη της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
«Αρνούνται να δεσμευτούν για μη κρατικά μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια στο πλαίσιο της αναθεώρησης του άρθρου 16», τονίζει το κόμμα
Με ανακοίνωσή του αργά το βράδυ της Παρασκευής (8/3) το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής απάντησε στον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, υποστηρίζοντας ότι μαρτύρησε την απάτη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
«Αρνούνται να δεσμευτούν για μη κρατικά μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια στο πλαίσιο της αναθεώρησης του άρθρου 16, ενώ όλες αυτές τις ημέρες διατείνονταν ότι νομοθετούν «μη κερδοσκοπικά» παραρτήματα», τονίζει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ στην οποία προσθέτει πώς «κλείνουν το μάτι στα funds ότι σε τέσσερα χρόνια θα μπορούν απροκάλυπτα να ασκούν την ακραία κερδοσκοπική τους δραστηριότητα».
Το ΠΑΣΟΚ δηλώνει ότι παραμένει αταλάντευτα στη θέση του για ίδρυση μη κρατικών μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων και συνδιαμόρφωση του κειμένου του Συντάγματος με βάση μια συναινετική και ουσιαστική διαδικασία στην αναθεωρητική Βουλή.
- Η UEFA θέλει περισσότερες από 18.524 γυναίκες διαιτητές
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 13 Μαρτίου
- Επιστολική ψήφος: Αυτός είναι ο φάκελος για τη συμμετοχή των Ελλήνων του εξωτερικού στις εθνικές εκλογές
- «Το ελπίζω»: Tι δήλωσε ο Κρουζ Μπέκαμ για τη ρήξη με τον αδελφό του, Μπρούκλιν
- Συναγερμός στη ΓΑΔΑ – Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε ότι θα προκαλέσει έκρηξη – Άνοιξε η λεωφόρος Αλεξάνδρας
- Πόλεμος στα χρόνια της τεχνητής νοημοσύνης: ΑΙ βίντεο, βιντεοπαιχνίδια και παραπληροφόρηση πλημμυρίζουν τα social media

