
Χαλκίδα: Δικηγόρος κατέβασε την ελληνική σημαία έξω από τα δικαστήρια και κρέμασε τις… κάλτσες της
Συνελήφθη η 35χρονη γυναίκα - Άγνωστος ο λόγος για τον οποίο προέβη σε αυτή την πράξη
Αναστάστωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής (03/03) στη Χαλκίδα, όταν μία γυναίκα δηλώνοντας ότι είχε την ιδιότητα της δικηγόρου υπέστειλε την ελληνική σημαία που βρισκόταν κρεμασμένη έξω από την είσοδο του δικαστικού μεγάρου και στη θέση της κρέμασε τις… κάλτσες της.
Τι συνέβη
Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, όλα συνέβησαν χθες το πρωί, λίγο πριν τις 11:00, όταν η γυναίκα -ηλικίας 35 ετών- δηλώνοντας δικηγόρος στο επάγγελμα φέρεται να μετέβη στο δικαστικό μέγαρο και να κατέβασε την ελληνική σημαία. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί, αφού στη συνέχεια δεν δίστασε να κρεμασει τις κάλτσες της.
Πέρασαν χειροπέδες στην 35χρονη γυναίκα, αλλά αφέθηκε ελεύθερη μετά από εντολή εισαγγελέα
Αστυνομικοί του ΑΤ Χαλκίδας ειδοποιήθηκαν για το παράξενο περιστατικό και προέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν την 35χρονης και της πέρασαν χειροπέδες.
Η γυναίκα συνελήφθη και μετά από περίπου 1,5 ώρα αφέθηκε ελεύθερη μετά από εντολή εισαγγελέα.
Σημειώνεται ότι ο λόγος για τον οποίο προέβη σε αυτή την πράξη παραμένει άγνωστος.
- Στενά του Ορμούζ: Πώς «δραπέτευσαν» πέντε κρουαζιερόπλοια έπειτα από επτά εβδομάδες
- Πάτρα: Αυτοκτόνησε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στο Ακταίο – Σήμερα θα γινόταν η κηδεία της αδελφής του
- Λέικερς – Ρόκετς 107-98: Πρεμιέρα με το… δεξί για τον ΛεΜπρόν και την παρέα του στα playoffs (vids)
- «Ένας αλκοολικός και ένας άχρηστος» – O Όσκαρ Ουάιλντ και ο σκανδαλώδης αδερφός του
- Ανεργία στην Ευρώπη: Διψούν για εργασία, αναζητούν δουλειά και τελικά φεύγουν μετανάστες
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out στο ματς με τη Μονακό στα play in (pic)



