Δράμα: «Χειροπέδες» σε 40χρονο για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας – Πώς παρέσυρε 14χρονο
Ο άνδρας είχε αποστείλει στον ανήλικο φωτογραφίες με άσεμνο υλικό ζητώντας του να πράξει παρόμοια, όπως και έκανε
Ένας 40χρονος συνελήφθη στη Δράμα για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, συγκεκριμένα οκτώ αρχείων.
Είχε προηγηθεί καταγγελία, σύμφωνα με την οποία από τον περασμένο Νοέμβριο, ο συγκεκριμένος άνδρας, με τη χρήση μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ήρθε σε επαφή με 14χρονο, μέσω συνομιλιών και ανταλλαγής μηνυμάτων.
Εις βάρος του κατηγορουμένου σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατά την επικοινωνία τους, ο 40χρονος απέστειλε στον ανήλικο φωτογραφίες με άσεμνο υλικό, ζητώντας και από εκείνον να πράξει παρόμοια, όπως και έκανε.
Στη συνέχεια, κατά την ίδια ανακοίνωση, πρότεινε στον ανήλικο να συναντηθούν από κοντά, ενώ παράλληλα, τον προέτρεψε να του στείλει άσεμνες φωτογραφίες συνομήλικου φίλου του, με τον οποίο ο 40χρονος ήρθε επίσης σε επικοινωνία.
Ο δεύτερος ανήλικος, όμως, αρνείται ότι έχει επικοινωνήσει μαζί του.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Δράμας.
Πηγή: ΑΠΕ
- Αίθριος ο καιρός την Τρίτη με άνοδο της θερμοκρασίας
- Δύο εξωτικά φρούτα – «ασπίδα» για την καρδιά μας
- Βουλή: Συνεδριάζει η Ολομέλεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ- Το πόρισμα των ευθυνών και η επόμενη μέρα
- Εως και 7.800 ευρώ σε συντάξεις χηρείας Δημοσίου
- Πικάσο σε καθεδρικό ναό: Έκθεση φωτίζει τις βιβλικές ρίζες του έργου του – Ο ίδιος δήλωνε άθεος
- Το να έχεις το δικό σου στέκι κάνει καλό στην ψυχική υγεία σου



