Ευχάριστα νέα για Μπαρτζώκα – Πότε επιστρέφει ο Φαλ…
Η αποθεραπεία του Μουσταφά Φαλ πηγαίνει πολύ καλά και αναμένεται να επιστρέψει πιο νωρίς από ότι περίμεναν στον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός έχει «χτυπηθεί» πολύ από τραυματισμούς και προβλήματα τη φετινή σεζόν, ουσιαστικά έχει αγωνιστεί ελάχιστα πλήρης, ενώ διανύει ένα διάστημα που έχει τρεις σέντερ εκτός δράσης (Φαλ, Μιλουτίνοφ, Πετρούσεφ).
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αποφάσισε να ενισχυθεί η ομάδα του στο «5» με την απόκτηση του Μόουζες Ράιτ, ο οποίος θα μπει στα… βαθιά με το καλημέρα στο λιμάνι.
Από εκεί και πέρα όμως ο Έλληνας τεχνικός έχει επιτέλους και ένα ευχάριστο, αφού ο Μουσταφά Φαλ αν και είναι τραυματίας έχει μια πολύ καλή αποθεραπεία και όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος πιο γρήγορα από ότι περίμεναν στον Ολυμπιακό.
Πότε θα είναι διαθέσιμος
Συγκεκριμένα, ο Γάλλος σέντερ που αποτελεί σημείο αναφοράς στη ρακέτα και έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες για το πλάνο Μπαρτζώκα είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει μετά τη «διαβολοβδομάδα» και το ματς με τον Προμηθέα στην Πάτρα.
Η πορεία της αποθεραπείας (είχε υποστεί οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου δεξιού γόνατος) του Μουστάφα Φαλ εξελίσσεται ικανοποιητικά και σύμφωνα με τις τελευταίες ιατρικές εκτιμήσεις από τις 5 Φεβρουαρίου και μετά θα είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.
Εφόσον όλα συνεχίσουν να εξελίσσονται ομαλά θα δώσει το παρών στον εκτός έδρας αγώνα με την Βαλένθια στις 8 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague, που αναμένεται να είναι «κλειδί» για την πορεία της ομάδας.
Κατόπιν, το παιχνίδι πρωταθλήματος με το Μαρούσι στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» στις 11 Φεβρουαρίου για την 18η αγωνιστική της Basket League και ο αγώνας Κυπέλλου στις 16 Φεβρουαρίου με το Περιστέρι θα αποτελέσουν σημαντικά τεστ για να προετοιμάσουν τον Γάλλο σέντερ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
- Λεσόρ: «Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη – Τώρα που θα πάω στο σπίτι θα το διασκεδάσω λίγο»
- Αταμάν: «Ο Λεσόρ μας έδωσε ισορροπία»
- Conference League: «Κράτησε» στο Selhurst Park η ΑΕΚ Λάρνακας (0-0) – Ανατροπή για τη Φιορεντίνα (2-1)
- Παναθηναϊκός: Η ρεβάνς με την Μπέτις, η διασταύρωση στους «8» και οι πιθανοί αντίπαλοι στα ημιτελικά
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Ολυμπιακό και τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Βαθμολογία UEFA: Επέλαση της Ελλάδας, πλησιάζει την 10η Τσεχία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις 92-88: Νίκη-«ανάσα» στην επιστροφή του Λεσόρ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442