
Γιανγκ για Ντόντσιτς: «Δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε» (vid)
Ο Τρέι Γιανγκ αποθέωσε τον Λούκα Ντόντσιτς για τη μυθική εμφάνιση που πραγματοποίησε.
Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν απολαυστικός τα ξημερώματα, αφού «εξερράγει» σκοράροντας 73 πόντους στη νίκη των Ντάλας Μάβερικς επί των Ατλάντα Χοκς τού Τρέι Γιανγκ.
Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για την εμφάνιση τού Σλοβένου άσου, τονίζοντας πως δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν, επισημαίνοντας ότι ήταν «καυτός».
Οι δηλώσεις τού Τρέι Γιανγκ:
«Δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε, ήταν «καυτός». Προχωρούσε και συνέχιζε. Προσπαθήσαμε τα πάντα, θελήσαμε να του κάνουμε «παγίδες».
Αρχίσαμε με τον Τζέιλεν Τζόνσον «πάνω» του, μετά δοκιμάσαμε άλλον ύστερα από τις αλλαγές. Προσπαθήσαμε πολλά και διαφορετικά πράγματα. Όμως, μας έβαλε και ο Τζος Γκριν μεγάλα τρίποντα, όπως και ο Ντάντε Έξουμ ένα σημαντικό σουτ στο φινάλε. Μερικές φορές πρέπει απλά να… διαλέξεις το δηλητήριό σου».
Η καλύτερη επίδοση από Ευρωπαίο
Οι 73 πόντοι συνιστούν την τέταρτη καλύτερη επίδοση στην ιστορία του NBA μετά από τους 100 του Γουίλτ Τσέιμπερλεϊν, τους 81 του Κόμπι Μπράιαντ και τους 78 του Γουίλτ Τσέιμπερλεϊν, ενώ όσον αφορά Ευρωπαίο είναι η καλύτερη μιας και ο Σλοβένος πήρε το ρεκόρ που κατείχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 64.
Ρεκόρ καριέρας για τον ηγέτη του Ντάλας ο οποίος έκανε και ρεκόρ οργανισμού. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του Ντόντσιτς ήταν οι 60 πόντοι που είχε βάλει σε εντός έδρας νίκη των Μάβερικς επί των Νικς (126-121) στις 27 Δεκεμβρίου του 2022.
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ν. Κακλαμάνης σε συνεννόηση με το Μαξίμου, προχώρησε σε άνευ προηγουμένου αντιθεσμική μεθόδευση
- Το morning routine που θα σου αλλάξει τη διάθεση
- Ταϊλάνδη: 19χρονη συνελήφθη στο αεροδρόμιο με 30 χελώνες κάτω από τα ρούχα της
- Έφτασε στα δικαστήρια ο 89χρονος – Αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα – Η υπερασπιστική γραμμή του
- Πανένκα: «Δεν θα άφηνα τον Βινίσιους να εκτελεί πέναλτι»
- Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του Πάτρικ Μαλντούν



