Καταγγελία για παρενόχληση μαθητή στην Κέρκυρα
Το παιδί τράπηκε σε φυγή και αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία
Συναγερμός έχει σημάνει στην Κέρκυρα μετά από καταγγελία για παρενόχληση μαθητή Γυμνασίου, την οποία ερευνά η τοπική Αστυνομική Διεύθυνση.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, αυτοκίνητο με δύο άτομα σταμάτησε τον μαθητή στην περιοχή της Γαρίτσας στην Κέρκυρα και του ζήτησαν να μπει στο όχημα, όμως το παιδί αντέδρασε και απομακρύνθηκε άμεσα.
Τι συνέβη
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης. Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε δίπλα στον μαθητή της Α΄ Γυμνασίου που κινούνταν πεζός στην περιοχή της Γαρίτσας και του ζήτησαν να μπει μέσα στο όχημα.
Ο σύλλογος Γονέων στο Γυμνάσιο συμβουλεύει τους γονείς και τα παιδιά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί
Ο μαθητής αντέδρασε και έτρεξε μακριά, ενώ την ίδια μέρα το περιστατικό αναφέρθηκε στην αστυνομία.
Για το περιστατικό ενημέρωσε μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σύλλογος του 7ου Γυμνασίου κάνοντας λόγο για μαύρο αυτοκίνητο που προσέγγισε το μαθητή το απόγευμα της Τρίτης και συμβουλεύει τους γονείς και τα παιδιά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό ερευνάται.
- Τροχαία: Δέκα νεκροί και 597 τραυματίες τον Δεκέμβριο στην Αττική – Βεβαιώθηκαν 31.375 παραβάσεις
- Τσιτσιπάς: «Δεν ήμουν σίγουρος αν θα έβλεπα ξανά τον εαυτό μου σ’ αυτό το επίπεδο»
- «Δεν είναι μαγκιά να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου» – Η Βάνα Μπάρμπα για τη μονογονεϊκότητα, το sex, τον Μπερλουσκόνι και τις προδοσίες
- Πρωτοχρονιάτικα πυροτεχνήματα στην Αίτνα – Υποδέχτηκε το 2026 με έκρηξη και ποτάμι λάβας
- Ο Ουάρντα… αυτοανακοινώθηκε στον Ηρακλή (pic)
- Η SpaceX του Μασκ κατεβάζει τους δορυφόρους της πιο κοντά στη Γη για λόγους ασφάλειας

